Gå til sidens hovedinnhold

Hårsaker vant mot Byåsen

Namsretten ga ikke Byåsen medhold i saken mot klubbens tidligere spiller Vigdis Hårsaker. Dermed er VM trolig reddet for 22-åringen.

Håndballtalentets moderklubb må også betale saksomkostningene, skriver Aftenposten.

Byåsen mener trønderjenta brøt sin arbeidsavtale da hun i april signerte for eliteserierival Larvik. Hårsaker på sin side mener hun hadde en klausul i avtalen med Byåsen som gjorde et klubbskifte mulig dersom hun skulle studere utenfor Trondheim. Hun studerer nå i Sandefjord.

- Vi i Larvik er veldig fornøyde, selv om jeg i grunnen aldri var i tvil om at saken kom til å ende slik. Vigdis har gjort alt korrekt, sier Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad til avisen.

Byåsen krever erstatning, og har appellert saken inn for Håndballforbundet. Fordi Byåsen ikke returnerte overgangspapirene i henhold til forbundets regelverk, utstedte forbundet spillerlisens for Hårsaker i Larvik i august.

Hårsaker fryktet at hun i verste fall kunne gå glipp av VM i Kroatia i desember dersom saken ble ført høyere opp i rettsapparatet.

- Jeg føler at Byåsen bruker meg som en brikke for å få noe fra Larvik. Det synes jeg er råttent, sa Hårsaker da partene møttes i namsretten i Tønsberg forrige uke.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot