RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hart valgte cricket framfor å se England ta seg til VM-semifinale


Englands tidligere førstekeeper Joe Hart var opptatt med cricket og så ikke sine gamle lagkamerater ta seg til VM-semifinale. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Englands tidligere førstekeeper Joe Hart var opptatt med cricket og så ikke sine gamle lagkamerater ta seg til VM-semifinale. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Joe Hart var engelsk førstekeeper i kvalifiseringen, men ble vraket i forkant av fotball-VM. Lørdag spilte han cricket da England booket semifinalebillett.

I stedet for å se arvtakeren Jordan Pickford gjøre suksess og holde nullen mot Sverige (2-0-seier), var Hart på cricketbanen og spilte en ligakamp for Shrewsbury. Det var hans første opptreden for klubben på 11 år.

Hart var svært skuffet da han ikke kom med i Gareth Southgates VM-tropp. I kvalifiseringen spilte 31-åringen ni av ti kamper. Formsvikten sist sesong ble Harts bane. Totalt står han med 75 landskamper for England.

Ifølge britiske medier vil Harts klubbframtid bli avklart innen kort tid. Han er under kontrakt med Manchester City, men har de to siste sesongene vært på utlån i italienske Torino og West Ham. City skal være villig til å lytte til tilbud om en permanent overgang.

England møter onsdag Kroatia til VM-semifinale. Så langt har ikke engelskmennene tatt seg i et verdensmesterskap siden 1990.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere