*Nettavisen* Sport.

Hartson blir i Celtic

John Hartson har det ikke travelt med å komme seg tilbake til Premier League. Waliserens agent sier Hartson vil fullføre kontrakten sin med Celtic.

15.01.04 12:56

John Hartson, som har 18 måneder igjen av kontrakten med de skotske serielederne, har vært linket til en rekke engelske Premier League-klubber.

Fulham-manager Chris Coleman skal ha hatt Hartson høyt på listen over eventuelle Louis Saha-erstattere. Også Birmingham, Middlesbrough, Tottenham og Newcastle skal være interessert i den tidligere Arsenal-spissen.

Ifølge ryktene har ikke Celtic vært fremmed for tanken på å selge den storvokste spissen, som står bokført med ni fulltreffere så langt i sesongen. Men Hartsons agent insisterer på at 28-åringen ønsker å bli på Parkhead.

- Overgangsryktene er bare sludder. John har det bra i Glasgow, og mitt inntrykk er at han ønsker å bli i Celtic dersom klubben vil beholde ham, sier Jonathan Barnett.

Waliseren har det ikke for vane å bli lenge i hver klubb. Han begynte karrieren som trainee i Luton, før Arsenal hentet ham i 1995. Hartson var to år på Highbury før West Ham kjøpte ham.

Etter to år i Øst-London gikk turen til Wimbledon lenger sør i hovedstaden i januar 1999, før Celtic hentet ham i august 2001. Da hadde han også vært innom Coventry for en kortere periode.

Celtic betalte 6 millioner pund for den storvokste spissen, to måneder etter at en overgang til Old Firm-rival Rangers strandet på den medisinske testen. Akkurat det angrer nok Rangers på i dag. Da Hartson gikk målløs av banen i byderbyet 3. januar i år, var det første gang på fem Old Firm-oppgjør at Hartson ikke scoret mot erkefienden.

Annonsebilag