Gå til sidens hovedinnhold

Hartson blir i Celtic

John Hartson har det ikke travelt med å komme seg tilbake til Premier League. Waliserens agent sier Hartson vil fullføre kontrakten sin med Celtic.

John Hartson, som har 18 måneder igjen av kontrakten med de skotske serielederne, har vært linket til en rekke engelske Premier League-klubber.

Fulham-manager Chris Coleman skal ha hatt Hartson høyt på listen over eventuelle Louis Saha-erstattere. Også Birmingham, Middlesbrough, Tottenham og Newcastle skal være interessert i den tidligere Arsenal-spissen.

Ifølge ryktene har ikke Celtic vært fremmed for tanken på å selge den storvokste spissen, som står bokført med ni fulltreffere så langt i sesongen. Men Hartsons agent insisterer på at 28-åringen ønsker å bli på Parkhead.

- Overgangsryktene er bare sludder. John har det bra i Glasgow, og mitt inntrykk er at han ønsker å bli i Celtic dersom klubben vil beholde ham, sier Jonathan Barnett.

Waliseren har det ikke for vane å bli lenge i hver klubb. Han begynte karrieren som trainee i Luton, før Arsenal hentet ham i 1995. Hartson var to år på Highbury før West Ham kjøpte ham.

Etter to år i Øst-London gikk turen til Wimbledon lenger sør i hovedstaden i januar 1999, før Celtic hentet ham i august 2001. Da hadde han også vært innom Coventry for en kortere periode.

Celtic betalte 6 millioner pund for den storvokste spissen, to måneder etter at en overgang til Old Firm-rival Rangers strandet på den medisinske testen. Akkurat det angrer nok Rangers på i dag. Da Hartson gikk målløs av banen i byderbyet 3. januar i år, var det første gang på fem Old Firm-oppgjør at Hartson ikke scoret mot erkefienden.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant