Gå til sidens hovedinnhold

Hassan fra start

- Jeg starter med Hassan El-Fakiri ved siden av Eirik Bakke, bekrefter Mons Ivar Mjelde.

(iBergen.no)Det eneste usikkerhetsmomentet på Branns regjerende mesterlag lag foran morgendagens serieåpning mot Fredrikstad var hvem som skulle ta plass sentralt på midtbanen ved siden av Eirik Bakke.

- Det blir Hassan El-Fakiri. Han er frisk og da spiller han. Det er ikke noe å lure på, sier Brann trener Mons Ivar Mjelde til iBergen.no

- Gambler dere fordi dere ikke har andre alternativer som er gode nok?

- Dette er ingen gamble. Hadde det vært det hadde han ikke spilt. Vi har flusst med spillere, avfeier Mjelde.

Kneskade
Hassan El Fakiri pådro seg en kneskade i forkant av kampene mot Everton.

Lysten til å spille europacup-kamper gjorde at midtbanestrategen presset seg på trening og ble til stor overraskelse klar for spill mot engelskmennene.

I ettertid viser et seg at dette ikke var så lurt og medisinsk ansvarlig i Brann Ola Jøsendal har sagt at El Fakiri trolig ble kastet til ulvene for tidlig. Dermed ble det ett steg tilbake og Jøsendal innrømmet at seriepremieren så ut til å ryke.

Nå ser det imidlertid ut til at han kan være klar tidligere enn håpet på. Under dagens økt var El Fakiri med på formasjonstreningen og spilte på det laget som er den antatte førsteelleveren.

Om han faktisk starter er usikkert, men iBergen.no kommer tilbake med mer etter lørdagens økt.

Branns lag til seriepremieren mot Fredrikstad (4-4-2): Håkon Opdal - Bjørn Dahl, Kristjan Örn Sigurdsson, Olafur Bjarnason, Erlend Hanstveit - Jan Gunnar Solli, Hassan El Fakiri, Eirik Bakke, Petter Vaagan Moen - Thorstein Helstad, Robbie Winters.

iBergen.no kommer med mer.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg