*Nettavisen* Sport.

Hassan skal møte Brann

Hassan El Fakiri bekrefter at fire norske klubber har kastet seg inn i jakten etter ham. For tiden er han i Bergen.

22.07.05 15:36

Som TV 2 Nettavisen tidligere har meldt, er Brann, Lyn og Start interessert i 28-åringen. Nå ivrer også Viking etter den tidligere landslagsspilleren.

- Jeg skal snakke med flere klubber de neste dagene, så får vi se hvordan det ender, sier El Fakiri til NTB, melder NRK.

Nei til Bundesliga
Hassan El Fakiri sa torsdag kveld nei til et endelig kontraktstilbud fra bundesligaklubben Kaiserslautern.

- Det er fortsatt interesse i utlandet, men det er også noen norske klubber som er interessert, sier El Fakiri til Bergensavisen.

Hassan spilte ti kamper for Brann våren 2000, og ble voldsom populær. 28-åringen ferierer akkurat nå i Bergen, og Brann er på desperat midtbanejakt etter at Raymond Kvisvik forsvant og Martin Andresen forsvant ut med skade, antakelig for flere uker. Og den slovenske midtbanespilleren Fabijan Cipot brakk foten før bergenserne fikk signert kontrakt med ham.

Bosmanspiller
- Jeg kommer sikkert til å ha et møte med Brann. Men når det blir, vet jeg ikke. Brann er spennende, absolutt. De ligger som nummer to på tabellen, har et godt lag og skal snart bygge ny stadion. Brann er veldig aktuelle. Men det er også de andre klubbene som er på banen, sier han.

Hassan El Fakiri er fri fra kontrakten med det franske mesterlaget Monaco.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.