RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hasselbaink traff blink

Sist oppdatert:
Jimmy Floyd Hasselbaink avgjorde kampen med et fantastisk frispark, etter at Palace hadde kjempet heroisk for å få med seg poeng hjem til London.

Middlesbrough har på papiret sikret seg et godt og rutinert lag til årets sesong. Hasselbaink, Viduka, Parlour, Zenden og Mendieta er velkjente navn i fotball-Europa, og alle startet kampen mot nyopprykkede Crystal Palace.

1.omgangen ble også dominert av Middlesbrough. Hjemmelaget hadde det meste av spillet, men Palace forsvarte seg godt. Det ble derfor ikke så mange store sjanser som ble skapt.

Den gamle Chelsea-spissen Hasselbaink var skuddvillig, men traff ikke mål på forsøkene sine.

Seks minutter etter pause kom situasjonen som gjorde hjemmesupporterne enda mer frustrerte. Bortelagets meget gode spiss Andrew Johnson dro seg inn i feltet og utfordret Chris Riggott.

En avdribling og en for sen takling senere lå Johnson i bakken. Straffesparket var klart, og Palace-angriperen satte selv ballen hardt midt i mål fra 11 meter.

Middlesbrough-manager Steve McClaren byttet nesten umiddelbart ut stjernene Mendieta og Zenden. Og resultatet kom i form av en kjapp utligning: Et innlegg traff uheldige Popovic, som ikke klarte å stokke beina. Ballen gikk inn i eget mål, og 1-1 var resultatet.

Tolv minutter før slutt kom avgjørelsen. Jimmy Floyd Hasselbaink ladet kanonen, siktet mot krysset og traff perfekt. Et strålende skrudd frispark og verdig seiersmål av nederlenderen.

- De er kvalitetsspillere, Jimmy og Mark Viduka, og de gir oss det lille ekstra som vi manglet forrige sesong, sa en fornøyd Boro-manager McClaren til Sportinglife etter kampen.

Dermed tok Boro sin andre strake seier, mens Palace fortsatt står med sitt ene poeng fra serieåpningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere