RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hat trick av «Zucca»

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Nordmannen sentral da Hartford Wolf Pack tok steget bort fra bunnen.

HARTFORD WOLF PACK - BRIDGEPORT SOUND TIGERS 7-1:

Mats Zuccarello Aasens klubb i farmerligaen AHL, har slitt den siste tiden og gått 21 dager uten seier. I møtet med Bridgeport Sound Tigers løsnet det imidlertid for alvor for klubben.

Nordmannen vartet nemlig opp med tre scoringer i det som til slutt endte med en solid 7-1-seier til Wolf Pack. To av målene kom i første periode, mens det tredje ble satt inn i midtperioden.

Jeremy Williams (2), Kelsey Tessier, og Dane Byers scoret de øvrige målene for Hartford. Robin Figren nettet for gjestene.

Og det er nettopp Zuccarello Aasen og tomålsscorer Jeremy Williams som har vært de flittigste poengsankerne for Wolfpack så langt i høst. Begge står med seks mål hver. Nordmannen står også bokført med to assists, mens Williams har fire mer.

Seieren mot Sound Tigers sørget også for at Hartford tok steget bort fra bunnplassen i Eastern Conference Atlantic Divison. Laget ligger som nummer seks etter 15 kamper med 11 poeng.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere