*Nettavisen* Sport.

Hat trick og rekord i All Star-kampen

Foto: Reuters/Scanpix

Rick Nash scoret tre av målene i NHLs stjernekamp natt til mandag.

28.01.08 08:45

Det ene var til og med tidenes raskeste. Ole-Kristian Tollefsens lagkamerat i Columbus Blue Jackets snappet pucken av Andrei Markov og satte den i mål bak Rick DiPietro. Målet ga laget fra vestre avdeling ledelsen etter bare 12 sekunder.

Men prisen for kampens beste spiller gikk til en spiller fra østre avdeling.

Eric Staal scoret to mål og hadde i tillegg en assist på det avgjørende 8-7-målet. Han fikk dermed bestemannsprisen og den medfølgende bilen: En splitter ny Dodge Journey.

Staal, som spilte i rekke med Marc Savard og Ilja Kovaltsjuk, innrømte etter kampen at han lurte på om innsatsen var god nok til å vinne bestemannsprisen.

- Det at vi vant og at jeg var på isen da vi scoret det siste målet, ga meg en god sjanse. Men jeg trodde selvsagt at Nash, med sine tre mål, hadde en god sjanse. Jeg antar at de ønsket å gi den til en på vinnerlaget, sa Staal ifølge The Canadian Press.

All Star-kampen var som vanlig rik på show og fattig på taklinger. Alexander Ovetsjkin scoret to mål for øst, som i tillegg til Staals to mål også fikk scoringer av Marian Hossa, Andrei Markov, Brian Campbell og nevnte Savard.

Marian Gaborik, Dion Phaneuf, Scott Niedermayer og Ryan Getzlaf scoret de øvrige målene for laget fra NHLs vestre avdeling.

Sjekk fullstendig kampfakta her (ekstern lenke).

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Annonsebilag