Gå til sidens hovedinnhold

Hat trick-show i Serie A

Det var duket for målorgie i italiensk Serie A søndag. Hele fire spisser sørget for hat trick for sine respektive lag. Alt om 34. runde her.

Juventus beviste at de klarte seg godt uten Zlatan Ibrahimovic da de sørget for å slå Bologna 2-1 på hjemmebane søndag.

Tett i toppen
Dermed har de samme poengsum som Milan på tabelltoppen. Det knyttes stor spenning til oppgjøret mellom de to førstkommende helg på San Siro.

Målkalas
Parma har kjempet seg til semifinalene i UEFA-cupen med et ungt, reservepreget lag. I Serie A har laget imidlertid måttet slite for poengene. Søndag var det duket for målkalas på hjemmebane mot Livorno. Parmas Alberto Gilardino puttet et mål allerede etter tre minutter og fulgte opp med tre scoringer til.

Ettertraktet Gilardino
Dagens innsats gjør ikke Gilardino mindre ettertraktet. Han er allerede blitt linket opp til interessenter både i Arsenal, Real Madrid, Inter, Milan og Juventus. I samme kamp sørget Cristiano Lucarelli for fire mål for Livorno. Kampen endte til slutt 6-4 til Parma, som med det klatret seg ut av nedrykksstriden.

Det ble en temperamentsfull kamp mellom Lecce og Lazio. To røde kort ble utdelt. Også i denne kampen ble det en real målorgie. Lecces Mirko Vucinic og Tomasso Rocchi sørget for hvert sitt hat trick. Lecce vant til slutt 5-3.

Søndagens kamper

Inter - Siena: 2-0
Juventus - Bologna: 2-1
Lecce - Lazio: 5-3
Messina - Sampdoria: 2-2
Parma - Livorno: 6-4
Roma - Brescia: 2-2
Udinese - Atalanta: 2-1
Palermo - Chievo: 2-2

Alt om italiensk Serie A her.

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken