*Nettavisen* Sport.

Haug ute for Ham-Kam

Ham-Kam må klare seg uten veteranen Espen Haug mot Start.

12.05.06 13:38

Midtbanespilleren har pådratt seg en blødning i festet på hoftekammen, og står over Ham-Kams kamp mot Start lørdag. Men ellers stiller Frode Grodås med et bortimot skadefritt lag.

Siden forrige ukes 0-3-tap borte mot Odd Grenland er også tre spillere tilbake. Marius Gullerud og Juha Pasoja er begge tilbake etter skader, mens viktige Jan Michalsen er tilbake etter suspensjon.

Men hvor mange endringer det blir etter 0-3-tapet? Det vil ikke Grodås si noe om.

- Du får aldri laget av meg før kampdagen, men du skal ikke se bort fra at noen av de som var ute sist kommer inn på laget, påpeker han.

Det er likevel tvilsomt om John Anders Rise, Ham-Kams store spiller under 7-1-seieren mot Ringebu/Fåvang i cupen, spiller fra start. Rise scoret tre mål, og var involvert i ytterligere to i den kampen.

- Men han kommer til å få Tippeliga-kamper i år. Han blir matchet stille og rolig fremover, og gjorde en kjempekamp i 1. runde av cupen. Han kan brukes både som venstre back og som venstre kantspiller, sier Grodås.

- Hvordan er situasjonen med Oluwasgeun Abiodun?

- Han har vært utrolig uheldig i lang tid, og har ikke fått trent som ønsket. Men han er med på benken mot Start. Han har ekstreme ferdigheter, og kan bidra i en kortere periode. Men han må nok bruke tiden frem til høstsesongen starter for å tåle 90 minutter, sier Ham-Kam-treneren.

Du kan se Ham-Kam-Start og alle de andre kampene i Tippeligaen direkte på fxt.no (betalingstjeneste) lørdag. Målene fra alle kampene er imidlertid gratis å se, og blir lagt ut kort tid etter at de er blitt scoret.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.