RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Haugen skinte i stjernenes fravær

Foto: Ap/Scanpix
Sist oppdatert:
Kjørte ned til karrierebeste i Madonna.

Østerrikeren Marcel Hirscher var i en klasse for seg og vant verdenscuprennet i Italia tirsdag kveld. Leif Kristian Haugen ble nummer åtte.

- Jeg hadde ikke trodd at jeg ville kjøre meg inn blant topp ti. Er veldig fornøyd med å kjøre karrierebeste, selvfølgelig, sier Haugen til NTB.

Hirscher kjørte ned til tiden 1.42,50 og han var hele 1,67 sekund foran tyskeren Felix Neureuter.

Fra startnummer 35 kjørte Haugen ned til en åttende beste tid. I finalen kjørte han jevnt og klarte å beholde sin plassering, men var 2,96 bak Hircher i mål.

- Jeg kjører en kjempebra førsteomgang, men så satset jeg litt for mye i andre. Det er jeg ikke helt fornøyd med, sier Haugen.

Japaneren Naoki Yuasa hadde en knallomgang i finalen. Han var nummer 25 i 1. omgang og det var kun de to beste som tok seg forbi ham til slutt.

Henrik Kristoffersen lå på en 13.-plass etter 1. omgang. I finalen kjørte han veldig bra på toppen, men i det siste henget gjorde han en feil og falt en plass nedover på resultatlisten, slått med 3,70 av vinneren.

- Jeg ga absolutt alt, mer enn 100 prosent. Alt i alt så var det en veldig bra andreomgang, sa Hirscher etter vinnerløpet.

Jonathan Nordbotten (32) og Truls Johansen (34) fikk ikke kjøre finaleomgangen, mens Sebastian Foss Solevaag kjørte ut i 1. omgang.

Verken Aksel Lund Svindal eller Kjetil Jansrud deltok i tirsdagens slalåm. (©NTB).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere