RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hauger klar for Hannover

Foto: Aas, Erlend (SCANPIX)
Sist oppdatert:
- Henning fortjener denne muligheten, sier Stabæk-ledelsen.

Det melder Stabæk på sine hjemmesider.

- Vi er blitt enige med Hannover om å slippe Henning etter Brann-kampen. Siste Stabæk-kamp for Henning mot Brann i Bergen på søndag, forteller sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen til klubbens hjemmeside.

I Hannover blir Hauger lagkamerat med landslagskollega, Moa, som forrige sesong etablerte seg som en av de beste spissene i Tyskland.

- Henning fortjener denne muligheten, og vi i Stabæk ønsket, og har lagt forholdene til rette for at han skal få denne muligheten når den dukket opp. Og det er fantastisk fint å se at en gutt som har spilt alle sine år i Stabæk nå får muligheten til å gå til en stor Bundesligaklubb, og legger penger igjen i klubbkassen, forteller Olsen.

Stabæk får mellom 3.5 og 4 millioner for midtbanemannen, som har seks måneder igjen av kontrakten med bærumsklubben, skriver VG.

Hannover har tidligere fått avvist bud for Hauger, og 25-åringen har ytret misnøye med at klubben ikke har gitt ham sjansen til å prøve seg i en større liga.

Den siste tiden har klubbene snakket sammen igjen, og nå er tyskerne enige med Stabæk om en overgangssum på rundt 450.000 euro.

I tillegg slipper Stabæk å betale Hauger en lojalitetsbonus, som han ifølge kontrakten skulle få utbetalt i september. Totalt sett gir det fem millioner ekstra i Stabæk-budsjettet. Kjærkomne penger, med tanke på at klubben i går offentliggjorde at de må flytte ut av Telenor Arena.

Dermed får vi se nok en nordmann i den tyske ligaen den kommende sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere