RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hauger tilbake i trening

Sist oppdatert:
Henning Hauger trente torsdag med ball for første gang siden han ble skadet i februar.

BEKKESTUA (TV 2 Nettavisen): - Det var veldig deilig, sier Henning Hauger til TV 2 Nettavisen etter sine første spark på ballen på over to måneder.

20-åringen pådro seg brudd i femte metatarsus i foten tidlig i februar, og fikk hele sesongoppkjøringen ødelagt. Fra tribuneplass har han sett laget spille inn fire poeng på de to første rundene. Nå gleder han seg over at det bare er noen uker til han selv kan spille i Tippeligaen.

Torsdagens trening gikk i alle fall etter planen.

- Det gikk fint, det var ikke noe problem i det hele tatt. Men jeg må ta det litt rolig nå, ikke ta noen sjanser. Forhåpentligvis kan jeg trene for fullt i neste uke, hvis alt går etter planen, sier Hauger.

- Når spiller du kamp igjen?

- Om to uker, forhåpentligvis, hvis jeg får trent ok i neste uke og ikke får noen problemer.

Midtbanegeneralen Jesper Jansson trente også med ball torsdag. Han sliter med en strekk, og måtte stå over både premieren mot Sandefjord og forrige helgs møte med Tromsø. Nå spøker det også for søndagens kamp mot Odd Grenland.

- Ja, det er litt mer bekymringsfullt med Jesper. Vi hadde vel trodd etter så lang tid at han skulle være frisk, men han kjenner fortsatt skaden. Det ser ikke ut til at han kan spille på søndag etter dagens trening, sier trener Jan Jönsson til TV 2 Nettavisen.

I tillegg til Hauger og Jansson må Stabæk også klare seg uten Mike Kjølø, som fikk sitt aller første røde kort i forrige serierunde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere