Haugesund og Sarpsborg spilte uavgjort

Sarpsborg spilte sin annen 1-1-kamp på rad da de tok med seg ett poeng fra en vanskelig bortekamp mot Haugesund.

07.04.19 22:19

HAUGESUND - SARPSBORG 1-1:

Det virket det som begge lagenes trenere, Haugesunds Jostein Grindhaug og Sarpsborgs Geir Bakke, var fornøyde med.

Haugesund ville mest, gjorde minst feil og ledet fortjent 1-0 etter de første 45 minuttene. Etter sidebytte fikk gjestene en tidlig utligning. Etter det bar kampen preg av to lag som ikke klarte å skape så veldig mye mer.

FKHs frisparkkonge Alexander Stølås slo til igjen etter en snau halvtime. Hjemmelaget fikk et frispark fra 18 meter som han banket i mål via stolpen og ryggen på Sarpsborg-målvakten Aleksandr Vasjutin. Det ble derimot registrert som et selvmål og ikke stopperens annet mål for sesongen.

UAVGJORT: Haugesund og Sarpsborg spilte uavgjort i Eliteserien søndag. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

– Kampen ble akkurat sånn som vi så for oss. Det ble en krig, men de var et hestehode foran oss, sa Sarpsborg-kaptein Jørgen Horn til Eurosport etter en omgang.

Sarpsborg i sine selvlysende gule drakter fikk en flott start på annen omgang. Etter to minutter kom Steffen Lie Skålevik seg fram på høyrekanten. Innlegget hans fikk Haugesund-forsvaret problemer med. Sandvik reddet, men returen satte Kristoffer Zachariassen i mål.

– Vi begynte å vinne dueller og satte et visst trøkk på dem. Det er sterkt å ta poeng på bortebane i Haugesund, sa Zachariassen.

– Det er vel helt greit med 1-1, slo Grindhaug fast.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.