Haugesunds-talent til United

Foto: (www.fkh.no)

Haugesunds stoppertalent Håvard Nordtveit (17) får drømmen oppfylt. Etter sesongen skal han trene med favorittlaget Manchester United.

17-åringen har også stående tilbud om å vise seg frem i Tottenham og Bordeaux, men prioriterer heller noen dager på Uniteds treningsfelt Carrington.

- Det blir kjekt. Hovedårsaken til at jeg velger United er at jeg kjenner Magnus Eikrem, som er der fra før. Det har jo alltid vært favorittklubben min også, men jeg har faktisk ikke tenkt så mye på det, sier Nordtveit til Haugesunds Avis.

Han har allerede takket nei til tilbudet om et opphold i franske Bordeaux, men holder døren på gløtt for Tottenhams invitasjon.

Nordtveit har spilt ni av sesongens kamper for FK Haugesund i Adeccoserien, men klubben har ingen problemer med å sende ham av gårde til treningsopphold i England.

- Vi synes det er flott at Håvard får se en storklubb fra innsiden. En viktig erfaring og motivasjonsfaktor. Men han spiller for oss også neste år. Det er ikke noe å diskutere, sier sportslig leder Nils Halvor Berge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.