*Nettavisen* Sport.

Haugli - Ferdig med saken

Foto: Scanpix

Peter Mueller og Maren Haugli møtte pressen etter flere dagers taushet.

20.11.09 13:55

- Dette er en sak jeg er ferdig med, og den ligger nå hos skøyteforbundet. Jeg ønsker ikke å uttale meg ytterligere om dette, innledet Maren Haugli fredag.

- Jeg har en jobb jeg skal gjøre som skøyteløper. Jeg håper jeg kan utføre den nå, uten videre spørsmål fra noen andre om denne saken. Jeg håper dere respekterer det, fortalte Haugli til den oppmøtte pressen i Vikingskipet på Hamar.

Sluttet fred
Det samme stedet der den norske skøyteeliten skal gå verdenscup i helga.

Derfor var det på høy tid at landslagssjef Peter Mueller og Haugli sluttet fred i offentligheten.

Tidligere i uka avslørte NRK at skøyteforbundet har opprettet personalsak mot amerikaneren. Årsaken skal være at Mueller i full offentlighet skal ha uttalt seg i ufine ordelag mot 24-åringen. Flere medier har i ettertid omtalt opptrinnet som sextrakassering.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Geir Olsen/Scanpix

Mueller: - Galskap!
Og om tilhørerne ikke kom noe nærmere en oppklaring fredag ettermiddag, framførte i hvert fall Haugli og Mueller seansen side om side.

- Denne saken dukket opp i Berlin etter at jeg kom med noen bemerkninger om Maren. Jeg visste ikke at jeg gjorde henne oppbrakt, og det var ikke meningen. Men etterpå kom hun til hotellrommet mitt hvor vi snakket ut om dette.

- Jeg trodde ikke dette var noe problem, men jeg skjønner at det blir det i dagens situasjon. Jeg sa unnskyld til Maren og vi fikk snakket ut om dette. Jeg trodde det var over før denne galskapen startet, fortalte Mueller pressen.

Les flere skisaker i Nettavisens vintersportsmagasin
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.