Håvard (17) stjal showet for VIF

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

Vålerenga-talentet med et imponerende innhopp på La Manga.

30.01.11 22:04

VÅLERENGA-WISLA KRAKOW 4-0:

LA MANGA (Nettavisen): Polske Wisla Krakow hadde forsterket med fire rutinerte spillere siden 0-2-tapet mot Aalesund i 8.-deslfinalen av Copa del Sol.

Likevel gikk de på et nytt, sviende tap mot norsk motstand.

Harmeet Singh scoret to, Håvard Nielsen ett og Morten Berre ett da Vålerenga tok en fortjent seier søndag kveld.

Men det var Nielsen som stjal showet.

17-åringen kom innpå for Luton Shelton et stykke ut i 1. omgang, men lyktes bortimot med alt han foretok seg. Først skaffet han straffen som Singh utnyttet til å sette inn 2-0. Så scoret han selv 3-0 med et spektakulært skudd, før han avsluttet med å sørge for at en Wisla-spiller fikk rødt kort.

- Vi fikk en ordentlig gjennomkjøring mot FC København (1-5-tap). Så har vi tatt det litt roligere, og nå var vi piggere. Dermed vinner man annenballer, timingen er bedre i gjenvinningene, trøkket i beina er bedre og pasningene sitter også bedre, sier Martin Andresen til Nettavisen.

- Men det er en masse å bli bedre på. Vi burde hatt to-tre mål ekstra i 1. omgang, og det er strukturelle ting å jobbe med i det defensive, fortsetter han.

Han var selvsagt godt fornøyd med unge Nielsens innhopp.

- Han har vært god i én omgang så vi skal ikke ta av, men hvis han fortsetter som dette så kan det godt hende vi ser ham i Tippeligaen senere i år, sier Vålerenga-treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.