RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håvard Nielsen klar for Freiburg


NY KLUBB: Håvard Nielsen forlater Red Bull Salzburg til fordel for Freiburg.
NY KLUBB: Håvard Nielsen forlater Red Bull Salzburg til fordel for Freiburg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Forlater Red Bull Salzburg.

Det bekrefter den tyske fotballklubben på sine offisielle nettsider. De bekrefter av nordmannen har signert fra Red Bull Salzburg og vil være med når klubben går i gang med treningen 7. januar.

- Vi var allerede i sommer i nær kontakt med Håvard og vi er glade for at han kom til oss på andre forsøk, sa Freiburg-direktør Jochen Saier.

- Håvard Nielsen er en fleksibel angrepsspiller, og har mye erfaring til tross for sin unge alder, fortsatte Saier videre.

- Diskusjonene med Freiburg var veldig overbevisende. De spiller en attraktiv fotball og jeg ønsker å gjøre min del for å sikre at laget når sin ambisiøse mål, forteller Nielsen selv til klubbens hjemmeside.

Nielsen har også vært innom Eintracht Braunschweig på lån og sto med ti mål på 46 kamper for klubben fra Niedersachsen. Nå bli han lagkamerat med Mats Møller Dæhli og Vegard Eggen Hedsenstad i Freiburg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere