CHELSEA - LILLE 2-0:

Kai Havertz og Christian Pulisic noterte seg for hver sin scoring i 2-0-seieren over Lille på Stamford Bridge tirsdag kveld.

Dermed er Thomas Tuchels mannskap store favoritter til å ta seg videre til kvartfinale i Champions League. Returoppgjøret spilles 16. mars.

- Vi visste at det ville bli en vanskelig kamp. De spilte bra fotball og den første omgangen var veldig vanskelig for oss. Nå er det halvveis og den neste kampen må vi også vinne, sier målscorer Havertz til BT Sport etter kampen.

– Dette er ikke over ennå. Lille er en vanskelig motstander, og vi må prestere godt i returkampen, sier N'Golo Kanté, som la opp til Pulisics mål og ble kåret til banens beste.

Les også: Går hardt ut mot Mourinho: - Katastrofe

- Så ikke bra ut

Et skår i gleden for blåtrøyene var imidlertid at både Mateo Kovacic og Hakim Ziyech måtte ut med skade underveis i kampen. Allerede på søndag skal Chelsea ut mot Liverpool i ligacupfinalen, og det er uvisst om de to nå rekker den kampen.

- Det så ikke bra ut for verken Mateo Kovacic eller Hakim Ziyech. Ikke bare bekymrende for den neste halvtimen, men for søndagens ligacupfinale mot Liverpool på Wembley, sa BBC-reporter Phil McNulty.

- Det er bekymrende. Ziyech har noen magiske øyeblikk. Noen ganger når Chelsea ikke spiller bra kommer han opp med noe, sa tidligere Chelsea-spiller Karen Carney som også fulgte kampen for BBC.

Les også: Tallene sjokkerer. Nå slår eksperten tilbake: - Jeg hadde slaktet folk

- Vidunderlig scoring

Etter to store muligheter for Havertz i åpningsminuttene, satt den for samme mann på det tredje forsøket åtte minutter ut i kampen. Et godt slått hjørnespark fra Ziyech fant tyskeren som fikk gå alene opp i feltet. Headingen gikk via bakken og opp i det venstre hjørnet.

Les også: Mener United bør punge ut for å bli kvitt Ronaldo: - En åpenbar løsning

Tolv minutter ut i andre omgang økte Pulisic ledelsen for blåtrøyene etter en glitrende kontring. Kanté førte ballen med seg framover i høy fart, før han slapp ballen ut til Pulisic. Amerikaneren gjorde ingen feil og satte ballen nede i lengste.

- Det er en vidunderlig scoring, og Kanté som fører, slipper og gjør det perfekt. Avslutningen er det klasse over, kommenterte TV 2s Nils Johan Semb.

Lille maktet ikke å få inn en viktig redusering, og dermed må de score minst to mål når Chelsea kommer på besøk til returoppgjøret 16. mars.