CHELSEA - CRYSTAL PALACE 2-0:

Chelsea spilte 120 minutter på tirsdag, etter at Champions League-oppgjøret deres mot Real Madrid gikk til ekstraomganger.

Det så ut til å prege spillerne, som virkelig slet mot et hardtarbeidende Crystal Palace-lag.

Crystal Palace kjempet med nebb og klør, men tapte til slutt 2-0 etter scoringer av Ruben Loftus-Cheek og Mason Mount.

LES OGSÅ: Eksperten ser endring hos PSG-stjernene: - Det virker som det har klikket litt

- Den er blytung for Crystal Palace, poengterte Roar Stokke da Mason Mount punkterte kampen med sin 2-0 scoring.

Dermed blir finalen i FA-cupen en reprise av finalen i Carabao-cupen. Liverpool løftet trofeet den gang, etter at kampen endte 0-0 og gikk til straffer.

Se høydepunktene her:


Havertz-filming slaktes

Kai Havertz hadde en eventyrlig mulighet til å sende Chelsea i føringen etter 38 minutter. med et glimrende førstetouch kom han seg forbi Palaces siste forsvarer, men tyskeren valgte å legge seg i håp om å få frispark.

- Jeg synes det er skikkelig idiotisk, for førstetouchet hans tar han forbi forsvarsspilleren uansett. Han er nesten alene med keeper, uttalte fotballekspert Jamie O'Hara i SkySports-studioet.

O'Hara har sett seg lei av filmingen i fotballen, og mener at det burde innføres strengere grep for å få bukt med trenden.

- For meg er det en så dårlig simulering, og noe man ikke vil se i fotballen, spesielt ikke på det høyeste nivået i en toppkamp. Jeg hater å se det, vi må få det bort så fort som mulig. Jeg ville sendt han ut, fortsatte O'Hara.

Innbytteren snudde kampen

Crystal Palace måtte klare seg uten sin stjernespiller Conor Gallagher, som var utilgjengelig ettersom han er på utlån fra Chelsea.

Chelsea mistet også en midtbanespiller tidlig, da Mateo Kovacic måtte ut med skade etter 26 minutter. Han ble erstattet av Ruben Loftus-Cheek - som på ingen måte gjorde seg bort.

LES OGSÅ: Kommentatoren kunne ikke tro sine egne øyne: - En katastrofe

Chelsea slet hele kampen med å bryte ned det solide, hardtarbeidende Crystal Palace-laget, men fikk endelig hull på byllen da innbytter Loftus-Cheek banket ballen i krysset etter 65 minutter.

- Det er et kremmerhus av innbytter Loftus-Cheek! Det er et ordentlig hammerslag i krysset, utbrøt Roar Stokke da innbytteren sendte Chelsea i føringen.

- Det handlet om form. Ruben [Loftus-Cheek] er i fantastisk form, og vi trengte i tillegg litt mer høyde på midtbanen, svarte Tuchel på spørsmålet om hvorfor han ikke byttet inn N'Golo Kanté.

Palace frustrerte Chelsea

Patrick Vieira sendte sitt Crystal Palace-lag ut i en 5-3-2 formasjon, og var både solide og aggressive i presset sitt.

Franskmannens plan så ut til å frustrere både Chelsea-spillerne og Thomas Tuchel, som så frustrerte ut i store deler av kampen.

- Crystal Palace traff perfekt med kampplanen. De har en veldig god sjanse til å ta dette i andreomgang hvis de kan holde intensiteten oppe, sa Eirik Bakke i Viasat-studioet i pausen.

LES OGSÅ: PL-kampen ble stanset etter skrekkskade: - Potensielt karrieretruende

Thomas Tuchel ga skryt til Palace for kampplanen deres, men mente selv at laget hans var det beste, til tross for at Vieiras menn gjorde det vanskelig for dem.

- Jeg er veldig fornøyd. Vi kontrollerte kampen, og spilte veldig disiplinert. Det var kanskje ikke den mest spennende kampen, men vi kunne ikke ta stor risiko i dag, uttalte Tuchel etter kampen.