Havnet utenfor kombinertpallen

FIKK IKKE PALLPLASS: Her er Håvard Klemetsen under Verdenscup kombinert på Lillehammer.

FIKK IKKE PALLPLASS: Her er Håvard Klemetsen under Verdenscup kombinert på Lillehammer. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Håvard Klemetsen klarte ikke å ta sin tredje strake pallplass da han ble nummer fire i lørdagens kombinertrenn i Sapporo.

Før rennet hadde den norske veteranen en annen- og tredjeplass å vise til i sine to siste konkurranser, men lørdag havnet han rett utenfor verdenscuppallen.

Klemetsen var i mål 12,3 sekunder bak Frenzel, som tok sin femte strake seier. Det skilte 8,8 sekunder opp til amerikanske Taylor Fletcher på tredjeplass. Det japanske hjemmehåpet Akito Watabe ble nummer to, slått med 1,8 sekunder.

Espen Andersen var nest best av de norske på 12.-plass. Lommedalen-løperen klatret ni plasser fra hoppdelen og krysset målstreken 57,7 sekunder bak vinnertiden. Deretter fulgte Mikko Kokslien på 24.-plass.

Schmid fullførte ikke

Jan Schmid tok en sterk annenplass fredag, men dagen etter lyktes han ikke i hoppbakken. Med startnummer 32 og 2.38 minutter på etterskudd droppet Schmid å fullføre langrennet.

I hoppbakken var østerrikske Fabian Steindl best. Han hoppet 87 meter, noe også Frenzel gjorde. Klemetsen landet på 79,5 meter og lå på sjetteplass før langrennet.

Frenzel har en fryktinngytende form få uker før Falun-VM. Han blir en tøff nøtt å knekke.

– Jeg er glad for å kunne stå øverst på pallen i dag også. Dette har vært en herlig helg for min del. Det er spesielt godt å se at hoppingen sitter som den skal igjen. Nå gjelder det å holde seg frisk og holde på formen til VM, sa Frenzel. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag