*Nettavisen* Sport.

Haye beholdt beltet

Manchester (NTB): Verken David Haye eller Audley Harrison hadde publikum med seg, men Haye kunne uansett glede seg over at han beholdt WBA-beltet i tungvekt.

Publikummerne i Manchester begynte å bue på begge rivalene etter en usedvanlig rolig og kjedelig første runde. De var langt fra fornøyd med de to britenes innsats i ringen.

Men kampen tok seg noe opp, iallfall gjorde boksingen til Haye det. Han fikk inn noen gode slag og fikk sendt motstanderen i kanvasen i tredje runde.

Harrison kom seg på beina igjen, men Haye vartet opp med en ny slagserie og da måtte dommeren avbryte oppgjøret. Seieren gikk dermed til Haye på teknisk knockout.

Briten ble OL-mester i Sydney i 2000 og var ventet å få en flott proffkarriere. Men som proffbokser klarte han aldri å ta helt av.

- Dersom Harrison taper lørdag kveld er det slutt. Da kommer han aldri til å bli tatt på alvor igjen, spådde Harrisons tidligere trener Tony Burnes før kampen.

Treneren var imidlertid overbevist om at den tidligere eleven hadde muligheter til å vise en god kamp og vinne VM-beltet.

Han kom aldri i nærheten en gang. Etter buingen fra publikum var det bare Haye som klarte å levere en brukbar innsats.

30-åringen står bokført med 25 seire på 26 forsøk, 23 av dem har kommet på knockout.

Det pågår store spekulasjoner om at en kamp mot IBF-, WBO- og IBO-mester Vladimir Klitsjko. Målet til Haye er å bli ubestridt tungvektsmester. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.