*Nettavisen* Sport.

Hazard klar for Chelsea

Foto: Getty Images/All over Press

Mandag kom den offisielle bekreftelsen.

04.06.12 21:03

Det er en uke siden Eden Hazard fortalte fotballverden at han spiller for Chelsea neste sesong. Mandag kom den offisielle bekreftelsen fra klubben.

Hazard besto den medisinske testen og vil i juli slutte seg til klubben når spillerne returnerer fra ferie.

Det er ikke bare de blå som har hatt et øye med Hazard, men også Premier League-vinneren, Manchester City, og Manchester United har fulgt med ham.

Prioriterer spilletid
Forrige uke kunngjorde Hazard at han blir Chelsea-spiller, til tross for stor pågang fra de to Manchester-lagene. Mandag erklærte han sin glede ved å signere for London-klubben. Ifølge The Guardian skal Chelsea ha betalt 32 millioner pund for spilleren.

- Jeg valgte Chelsea fordi jeg hadde lyst til å dra til England. Men mest av alt valgte jeg dem fordi de har et bedre prosjekt, forklarte Hazard da han snakket med RMC.

- De er et lag som alltid spiller en hovedrolle. De vant Champions League, og det er beviset. Jeg prioriterer spilletid, og i Chelsea får jeg det. I Real Madrid eller Barcelona er det vanskeligere.

-En fantastisk klubb
Hazard scoret 21 mål på 48 kamper for Lille sist sesong, i tillegg hadde han 18 målgivende pasninger for laget som endte på 3. plass i Ligue 1.

- Jeg er glad for å endelig komme til Chelsea. Det er en fantastisk klubb og jeg kan ikke vente med å komme i gang, sier Hazard til Chelseas hjemmeside.

Han blir den fjerde belgieren som signerer med klubben, etter Thibaut Courtois, Romelu Lukaku og Kevin De Bruyne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.