RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Yates / Afp / NTBscanpix

Hazard sparket til ballgutt

Sist oppdatert:
Frustrasjonen tok overhånd for Chelsea-spilleren.

SWANSEA-CHELSEA 0-0 (2-0 sammenlagt):

Rafael Benítez' menn skuffet stort hjemme på Stamford Bridge i første semifinaleoppgjør, tapte 2-0, og trengte dermed et knallsterkt resultat i returen, om det skulle bli Wembley-tur.

Et toppet Chelsea var derimot langt unna å hamle opp med Swansea sammenlagt, som dermed kan juble for sin første finale i Ligacupen noensinne.

Om kampen i seg selv aldri ble noen stor oppvisning, sørget i alle fall Eden Hazard for at det skulle bli nok å prate om etterpå.

- Bedt om unnskyldning
Ti minutter før slutt tok nemlig frustrasjonen overhånd for Chelsea-spilleren.

Hazard prøvde å få tak i ballen fra en ballgutt bak det ene målet. Det ble imidlertid ingen enkel oppgave, da ballgutten tilsynelatende bevisst la seg over kula.

Belgieren mente tydelig at unggutten prøvde å drøye tiden, og sparket til slutt ballgutten i ribbeina for å få løs ballen.

- De har bedt hverandre om unnskyldning nå. Begge vet at de gjorde en feil. Gutten halte ut tid, mens Hazard sparket fordi han ville ha ballen så raskt som mulig. Det var to stykker som gjorde feil her. Begge har innsett sine feil. Vi kommer til å rydde opp i dette internt. Eden var frustrert og ville ha ballen, sier Chelsea-manager Rafael Benítez ifølge The Guardian.

- Vår spiller har snakket med gutten og bedt om unnskyldning. Vi er Chelsea, vi vet vi har gjort noe feil. Alle involverte har blitt snakket til, og gutten fikk være med oss inn i garderoben, sier manageren.

- Helt sykt
I TV 2s studio var imidlertid ikke Claus Lundekvam imponert over det som skjedde.

- Dette er helt sykt, det er helt ville scener, sier Claus Lundekvam.

Det ble raskt bråk ute på matta, og Swansea-kaptein Ashley Williams raste mot Hazard. Etter å ha tenkt seg om litt dro dommer Chris Foy det røde kortet opp av lomma, og Chelseas oppgave ble med ett enda mer håpløs.

Ballgutten er sannsynligvis Charlie Morgan, som før kampen la ut denne meldingen på Twitter:

«I am ballboy player manager tonight and will be playing myself behind the home goals each half» skrev Morgan på nettsamfunnet og fulgte opp med:

HTML EMBED

Swansea best
I selve kampen, var waliserne nærmest de første 45 minuttene. Aller nærmest kom Michu tidlig i omgangen, men alene med Petr Cech var spanjolen sjeldent lite treffsikker.

Chelsea hadde lite å stille opp med i første omgang, og sett bort ifra et par spede forsøk fra Ramires og Demba Ba, var det lite som tydet på at londonerne virkelig ønsket en ny finale på Wembley.

I andre omgang virket det derimot som Chelsea hadde fått beskjed av Benitez om å ta seg sammen, og plutselig kom sjansene større og oftere.

Målet kom derimot aldri. Dét, i tillegg til den ikke helt eksemplariske oppførelsen til ballgutten, var nok til at det kokte over for Eden Hazard.

Dermed venter Bradford i finalen for Swansea.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere