RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Hødd tilbake på vinnersporet?

Sist oppdatert:
Hødd er ute etter å revansjere tapet mot Vard Haugesund. Sjekk dagens oddstips.

Sportspills meny torsdag:
V4 Årjäng: Her smeller det
V64 Bergsåker: Ikke flaks, men Flex

langoddsen i dag finner vi blant annet Adeccoligaen, norsk 3. divisjon, svensk 2. divisjon, finsk Veikausliiga, islandsk 1. divisjon og NBA.

Dagens langskudd
Leiknir Reykjavik – Vikingur Reykjavik U 3.05

Islandsk 1. Deild. Leiknir Reykjavik ligger på tredjeplass med 3-2-0 og elleve poeng. Hjemme på Leiknisvöllur har årets tre første kamper resultert i én seier og to uavgjorte: vant over KA (9.), delte poeng med Tindastóll (8.) og KF (6.). Laget virker å være solide bakover og har kun sluppet inn tre mål, klart færrest i serien (8-3).

Vikingur Reykjavik ligger på plassen under dagens motstander, men har samme poengsum med totalt 3-1-1. Plukket flest poeng på bortebane, hvor det har blitt full pott i alle tre kampene: seier over Grindavik (1.) Fjölnir (10.) og KA (9.). Har i likhet med Leiknir vært gjerrige bakover, seks mål i mot er tredje minst av alle.

Forrige sesongs oppgjør mellom disse to endte begge uavgjort, og to av de tre kampene før det endte med ett-måls seier til hvert av lagene. Vi tror på en ny tett duell i dagens kamp mellom to lag som slipper inn lite med mål.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag
Follo – Hødd

Adeccoligaen. Follo misbrukte flere store sjanser til å ta poeng mot Fredrikstad på mandag, og ligger dermed fremdeles på nedrykksplass. Laget viste i de foregående kampene at de var forbedring å se i spillet, men når det ikke gir uttelling er de like langt.
Hødd startet sesongen med fire seiere på rad, og har kontakt med opprykkskandidatene på topp, men skuffet stort hjemme mot Vard. Laget som kun vant én kamp på bortebane i fjor har nå tatt tre, og er rettmessige favoritter mot Follo. Vi velger likevel å holde oss unna av flere årsaker: Hødd svinger veldig i prestasjonene, Follo skaper sjanser med omsetter de ikke, og kampen spilles på en humpete bane hvor alt kan skje.

Norsk Tipping

Dagens spill
200.Thróttur Reykjavík - Grindavik
Islandsk 1. Deild. Thróttur Reykjavík ligger nest sist i 1. divisjon med 1-0-4 og tre poeng. Eneste seier kom mot tabelljumbo Völsungur på bortebane. Laget har til gode å ta poeng hjemme, tapt for Haukur (5.), Tindasòll (8.) og Leiknir Reykjavik (3.). Ser ut til å slite på topp med fattige 2-5 i målprotokollen hjemme på Valbjarnarvöllur. Laget endte på tredjeplass i fjor, med kun tre tap hjemme (5-4-3), men ser ut til å havne i motsatt ende i årets serie.

Gudjon Gunnarson (m) soner karantene. Fjorårets toppscorer Helgi Magnússon (m) har ikke spilt i år og er trolig ikke med i dagens kamp heller.

Grindavik rykket ned forrige sesong fra Ùrvalsdeild, den øverste divisjonen, med fattige 12 poeng på 22 kamper, og lå desidert sist med hele 15 poeng opp til sikker plass. Ser dog ut til å gjøre sitt beste for å returnere så raskt som mulig; leder serien med 4-0-1 og 12 poeng. Skal likevel ikke mye til før det skjer forandringer i toppen, kun to poeng skiller de fem øverste lagene. Eneste bortekamp så langt resulterte i 1-0 seier over Haukar (5.). Hjemme har de slått BÍ/Bolungarvík (2.), Tindastóll, (8.) og Völsungur (12.). Tapet kom i serieåpningen mot Vikingur Reykjavik (4.), men har siden fire strake seiere. Laget har scoret flest mål (16), og toppscorer Stefán Pálsson (a) har vært effektiv med seks mål på fem kamper.

Tallene taler for seg selv: Thróttur Reykjavík med 1-0-4 møter Grindavik med 4-0-1. Grindavik er i klart best form og vi gir dem tillitten på bortebane. Spillet må kombineres.

181. IFK Mariehamn – RoPS
Finsk Veikkausliiga. Halvveis ut i sesongen ligger IFK Mariehamn på niendeplassen med 4-3-4 og 15 poeng. Laget som endte på fjerde i fjor hadde sikkert håpet på bedre tall, men finner nok trøst i at det er kun ett poeng opp til fjerdeplassen. Vært bedre borte (3-1-1) enn hjemme (1-2-3), noe som er til stor kontrast fra forrige sesong, hvor de var ubeseiret hjemme (8-8-0). Eneste seier på Wiklöf Holding Arena kom mot Jaro (10.), ellers tapt for VPS (2.), MYPA (4.) og Inter Turku (7.), og spilt uavgjort mot JJK (11.) og Lahti (12.). Ikke imponerende tall, men har vist at de har mer å gå på med seier over TPS (5.) KuPS (6.) RoPS (8.), samt uavgjort mot HJK (1.), på bortebane. Laget scorer bra med mål, bare serieleder HJK har flere, men ser ut til å slite bakover med nest flest baklengs (15-16).

Nyopprykkede RoPS har gjort sakene sine forholdsvis bra i år, ligger på åttendeplassen med 5-0-6 og 15 poeng. Laget har vært gode hjemme (5-0-1), men elendige borte (0-0-5). Tapene kom mot VPS (2.), Honka (3.), KuPS (6.), HJK (1.), og Jaro (7.). Motstanden har til deres forsvar vært hard, men RoPS er likevel et notorisk dårlig bortelag i Veikkausliigaen. Forrige kamp resulterte med 1-2 tap borte mot Jaro, og laget har den klart dårligste bortestatistikken med 2-10 i målforskjell.

To lag som har til gode å prestere på hver sin front; Mariehamn har vært svake hjemme, mens RoPS har vært elendige borte. Forrige kamp mellom disse endte med 3-1 seier til Mariehamn i april, og vi tror at hjemmelaget skal ha mest å gå på i dagens kamp.

IFK Mariehamn – RoPS 1.90 3.00 3.15
Thróttur Reykjavík – Grindavik 3.25 3.25 1.70

Total odds 3,23

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere