RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Dany Heatley, Atlanta Trashers
Dany Heatley, Atlanta Trashers Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/SVEN NACKSTRAND

Heatley gjør comeback

Dany Heatley, som ble skadd i bilukykken som kostet lagkameraten Dan Snyder livet i høst, gjør comeback for Atlanta Trashers i NHL onsdag.

Onsdag planlegger Dany Heatley å spille sin første kamp denne sesongen. Kampens beste spiller i fjorårets All Star-kamp (scoret fire mål) ødela kneet og brakk kjeven i ulykken som i september tok livet av Dan Snyder.

Heatley ble operert i høyrekneet i oktober.

100 prosent frisk
- Jeg møtte legene lørdag for omtrent 17. gang for å høre hvordan det sto til med ham. Det forsikret meg om at han er 100 prosent frisk, sier general manager Don Waddell til AP.

Atlanta startet sesongen forrykende, men har falt til niendeplass i øst. De ligger fire poeng bak åttendeplassen, som gir en billett til sluttspillet.

- Det blir godt å kunne hjelpe til. Men samtidig har det ingenting å si for om jeg er klar til å spille eller ikke, understreker Dany Heatley overfor Associated Press.

Fortsatt siktet
Atlanta-kapteinen ble siktet for uaktsomt bildrap etter at Snyder døde av hodeskader. Testresultatene viste at Heatley hadde drukket alkohol før ulykken, men promillen var under 0.015 - hvilket er under Georgias lovlige grense på 0.08.

Ettersom Heatley ikke var full, og Snyders pårørende offentlig har gått ut og støttet ham, er det ventet at siktelsen frafaller og at hendelsen også juridisk anses som en ulykke.

Saken er imidlertid fortsatt under etterforskning, og en endelig avgjørelsen om siktelsen er ikke tatt, sa en talsmann for Fulton County tirsdag.

NHL-resultater natt til onsdag:
Buffalo - Montreal 4-1
Columbus - New Jersey 3-4
Pittsburgh - Tampa Bay 2-6
Phoenix - Calgary 1-2
Vancouver - Chicago 3-2
Colorado - Edmonton 3-1
Toronto - Carolina 0-2
New York Islanders - Boston 2-2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere