RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hedenstad blir i Stabæk

Foto: Inge Wallumrød (Nettavisen)
Sist oppdatert:
- I hvert fall til sommeren, sier den ferske landslagsspilleren.

Bekkestua (NTB): Stabæk møter Start til treningskamp fredag. På banen er det kun fire mann igjen fra Stabæks startoppstilling i 2011-sesongens siste kamp.

Vegar Eggen Hedenstad er en av dem. Han har valgt å spille for Stabæk iallfall i første del av sesongen.

– Jeg blir med videre. I hvert fall til sommeren, sier landslagsspilleren til NTB.

Han er Stabæks heteste salgsobjekt og største profil. Profiltoppen deler han med Mikkel «Mix» Diskerud. Sistnevnte kommer tilbake fra USA og et langt og vellykket opphold med USAs OL-lag. I den siste kampen på Costa Rica var «Mix» kaptein.

Stabæk-ledelsen regner med at han kommer på trening i neste uke, men den samme ledelsen tviler nok litt på om han er der uken deretter. Lillestrøm har vist betydelig interesse. En annen norsk toppklubb og en europeisk klubb på brukbart nivå er også blant beilerne til Stabæks lønnstopp. Det er selvfølgelig et poeng i en klubb der kronene telles to ganger.

– Ingen kommentar, sier LSKs Torgeir Bjarmann om en eventuell ny signering av ytterligere en Stabæk-spiller.

Johan Andersson og Pálmi Pálmason er allerede på plass. De to sistnevnte var med på Stabæks glitrende gullsesong i 2008. I dag er det kun tre spillere, med til sammen åtte innhopp i gullåret, tilbake hos «de blaa» fra Bærum.

I fredagens kamp mot Start får for øvrig Bjarte Haugsdal, Stian Simenstad, Kim Hunstad og David Hanssen (eks Stabæk) får alle sjansen til å vise seg fram for Stabæk. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere