Gå til sidens hovedinnhold

Heftig på Elland Road

Leeds tok tre superviktige poeng da de kjempet Fulham i senk på Elland Road søndag.

LEEDS-FULHAM 3-2. Leeds har vist en stigende formkurve den siste tiden, og kampen mot Fulham søndag var ytterligere en bekreftelse på at laget har noe i Premier League å gjøre. Fulham ble nedsablet 3-2, etter en forrykende fotballkamp.

Fantastisk av Viduka
Leeds kom seg foran i målprotokollen like før pause, da Michael Duberry sørget for 1-0. Etter pause kom dagens prestasjon: Mark Viduka rykket seg løs fra Fulhams forsvarere, og skrudde ballen i krysset fra 20-25 meter.

Rett og slett vakkert.

Men Fulham svarte umiddelbart. Louis Saha reduserte omtrent rett fra avspark, og dermed fikk gjestene blod på tann. Det ble et formidabelt press mot Leeds-målet, og fire minutter før full tid var Saha frampå igjen. Leeds' keeper fikk ikke ordentlig tak på det harde skuddet, som føk inn i hjørnet.

Matteo
Dermed trodde de fleste at det skulle ende med poengdeling på Elland Road. Men Dominic Matteo ville det annerledes. Minuttet etter utlikningsmålet steg han høyt til værs og styrte inn 3-2-målet med pannebrasken. Elland Road eksploderte i jubel, og de siste minuttene ble nervepirrende for hjemmepublikummet.

Men Leeds klarte å hale alle tre poengene i land, og tok et viktig steg opp fra nedrykksstriden. De har nå 15 poeng, fire flere enn Wolves, som ligger helt sist.

HTML EMBED
Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet