RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heftig partybot til Fowler

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Selv velbetalte Robbie Fowler vil nok gremmes over regningen etter forrige nattklubb-besøk. Manchester Citys manager Kevin Keegan er rasende og deler ut en gigantbot.

Kevin Keegan satte sitt rykte på spill da han hentet inn Robbie Fowler fra Leeds for over 70 millioner kroner. Innkjøpet førte til mye kritikk, ettersom Fowlers aldri har klart å finne tilbake til godformen fra de første årene i Liverpool. Men Keegan har hele tiden forsvart spissen sin.

Nettopp derfor er Keegan nå rasende på 28-åringen.

Stjernespissen ble tatt på fersken på en nattklubb, og ble avbildet med en røyk i munnviken, to flasker øl i hendene og en blond dame i armkroken som han også kysset. Trolig ble bildene tatt med mobiltelefon, skriver The Mirror.

Fowler er gift og far til tre barn. Problemet i forhold til Keegan er at Fowler fortsatt sliter med å finne formen, og nå har Keegan funnet forklaringen i Fowlers nattklubbliv.

Slutt på forsvarstalene
Ifølge The Mirror kan Fowler regne med en bot på 1,44 millioner kroner. Han blir trolig også vraket fra laget som møter polske Groclin i UEFA-cupen neste uke.

Bildene, som ble tatt på nattklubben Route i Colchester, Essex, etter Citys 3-0-seier over Queens Park Rangers i ligacupen, ble publisert bare noen timer etter at Keegan hadde gitt Fowler mye ros for scoringen mot Southampton.

Keegan ble spurt om bestevennene Fowler og Steve McManaman, to av Spice Boys-gutta i Roy Evans’ Liverpool-lag som ble kjent sine nattklubb-besøk. Keegan insisterte på at de to har blitt voksne.

- Folk tror de er festløver, og det var kanskje sant da de var yngre, sa Keegan lørdag kveld. Det blir nok en stund til han leverer en lignende uttalelse igjen.

Hva mener du om Fowlers karriere? Si din mening her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere