RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hege Bøkko har blitt twar-syk

Foto: Simen Lønning (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Kan være ute i flere måneder.

Hun får nå behandling for infeksjonen de nærmeste tre ukene. I denne perioden kan Hege Bøkko bare trene begrenset.

– Restitusjonstiden for denne typen lungeinfeksjon kan være fra noen få uker til flere måneder, men vi har håp om at dette ikke blir for langvarig, sier Olympiatoppens lege for skøytelandslaget, Fredrik S. Bendiksen, i en pressemelding.

Lillesøster Bøkko sto over NM i Stavanger forrige helg, fordi kroppen ikke fungerte. I stedet dro hun til Tenerife for å trene rolig på sykkel. Nå blir det en periode uten konkurranser og med rolig trening.

– Jeg er glad for at legene har funnet ut hva som feiler meg og innretter meg etter det. Hovedfokuset mitt nå er å bli frisk, så jeg innstiller meg på en rolig periode hvor jeg vil trene slik legen anbefaler. Jeg tar nå dag for dag og håper at jeg blir raskt frisk slik at jeg kan trene som normalt igjen. Kanskje rekker jeg å konkurrere på godt nivå senere i sesongen, sier Hege Bøkko. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere