RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Heggem forstår Liverpool

Sist oppdatert:
Vegard Heggem forstår hvorfor Liverpool løser Gerard Houllier fra kontrakten, ett år før tiden.

Den tidligere Liverpool-spilleren er ikke overrasket over at Houllier fikk sparken. Men han innrømmer at han også var litt i tvil.

Stort press
- Men jeg var vel egentlig litt i tvil om hva som skulle skje. Hadde ikke vært overraska om han hadde fått fullføre heller.

- Men jeg kjøper den uttalelsen som ble gitt fra klubben om at det var såpass stort press på klubben, styret, spiller og manager at det var nødvendig. Jeg tror nok det var en riktig avgjørelse, sier Heggem til TV 2 Nettavisen.

Gjort mye
Heggem, som måtte legge opp etter store skadeproblemer i fjor, framhever at Houllier har innført mye bra i Liverpool.

- Jeg må si det at han har gjort veldig mye bra for klubben. Han har fått klubben mye mer profesjonell på både sportslige- og holdningsmessige sider.

Spekulerer ikke
- Holdningsmessig er det sånne småtterier som at vi før satt i kantina til vil ble henta for å trene. Houllier forlangte at alle skulle stå klare på banen klokka ni. Og så har han innført slike ting som mobilforbud i garderoben, ølforbud i players lounge og innføring av bøter for seint oppmøte, forteller Heggem.

Han vil ikke spekulere i hvem som bør overta hans gamle klubb.

- Jeg har ikke gjort meg opp noen mening om egentlig. Jeg har registret de som nevnes, men vil ikke kommentere min favoritt, sier han til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere