RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hegle Svendsen tør ikke gamble

Foto: SCANPIX/AFP
Sist oppdatert:
Kjører andre OL-forberedelser enn resten av landslaget i skiskyting.

- Jeg hadde to halvveis mislykkede høydeopphold i høst og ønsker ikke å gamble med et nytt høydeopphold rett før OL. Derfor vil jeg følge et opplegg jeg føler fungerer for meg, sier Emil Hegle Svendsen til adressa.no.

Dermed følger han ikke resten av OL-løperne i skiskyting. De legger oppkjøringen sin til høyden. Enten i Europa eller i Silver Star i Canada.

Denne uken står det tre verdenscuprenn i Ruhpolding på programmet for Hegle Svendsen. Etter Ruhpolding reiser han hjem til Norge for å finpusse formen. Deretter blir hans neste renn OL-sprinten søndag 14. februar.

Etter fjorårets VM i Sør-Korea har Hegle Svendsen lært seg at det lønner seg med god tid til akklimatisering. Derfor er planen å dra tidlig til Vancouver i Canada.

- Endelig dato for reisen til Vancouver er ikke satt, men jeg regner med at det blir en av de første dagene av februar slik at jeg har god tid på å justere døgnet før første konkurranse, sier Hegle Svendsen, som ble syk under VM i Pyeong Chang i fjor.

Mye fordi han fikk en stressende inngang til mesterskapet ved å komme til Korea et par dager før åpningen.

Les mer i Nettavisens vintersportsmagasin
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere