RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heinze aktuell for Real Madrid

(FOTO: AFP PHOTO/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Manchester Uniteds solide forsvarsspiller Gabriel Heinze kan være på vei til Real Madrid.

Ifølge The Sun kan en overgang bli klar i løpet av de kommende ukene. Heinze er blitt informert om den potensielle overgangen av sin agent og skal være «desperat» etter en overgang til den spanske storklubben.

Overgangssummen skal være på rundt 120 millioner kroner.

28 år gamle Heinze ble hentet til Manchester United i juni 2004 fra franske Paris St. Germain for rundt 85 millioner kroner.

Kan bli Carlos-erstatter
Real Madrids nye president Ramon Calderon er på jakt etter en erstatter for veteranbacken Roberto Carlos, som trolig blir solgt fra de spanske gigantene i sommer.

- Roberto Carlos har fortalt oss at han ønsker å forlate klubben, og vi ønsker ikke å stå i veien for et klubbskifte, sier Calderon, som altså skal ha utpekt Gabriel Heinze som venstrebackens erstatter på Bernabeu.

Også den nye treneren Fabio Capello ønsker seg Heinze til Real Madrid.

- Vi har en liste på sju spillere som trenerne ønsker, og vi har penger til å kjøpe dem alle, fastslår Calderon.

Spillerflukt fra Old Trafford?
Seks uker før seriestart i Premier League kan dermed Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson komme til å oppleve en «spillerflukt» fra Old Trafford.

Ruud van Nistelrooy er plassert på transferlisten og ønsker seg til Bayern München, mens Cristiano Ronaldo har uttalt ved flere anledninger at han vil forlate engelsk fotball til fordel for Real Madrid i Spania.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere