RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heinze endelig i Manchester

Foto: AFP PHOTO/FRANCK FIFE
Sist oppdatert:
Tre måneder etter at han skrev under for Manchester United ankom endelig den argentinske landslagsspilleren Gabriel Heinze klubben tirsdag.

Heinze ble kjøpt fra Paris St. Germain for 6,9 millioner pund eller ca. 85 millioner kroner tidligere i sommer, men har mistet seks klubbkamper for United grunnet Copa America og deltakelse for Argentina i OL.

- Min situasjon har ikke vært lett. Klubbdirektørene har vært irritert, men jeg har hele tiden følt at jeg gjorde det rette da jeg prioriterte OL-spill. De vil forhåpentligvis være stolte over å ha en OL-vinner i spillerstallen, sier Heinze til klubbens eget nettsted.

- Aldri nei
26-åringen spilte lørdag i Argentinas kamp mot Peru i VM-kvalifiseringen. Nå håper forsvarsspilleren på tillit i Manchester United, selv om han har ertet på seg manager Sir Alex Ferguson lenge før han har spilt en eneste kamp i den røde trøya.

- Noen sier jeg valgte rett, andre at jeg valgte feil. Jeg vil imidlertid aldri si nei til Argentina. Nå kan jeg ikke vente til jeg får sjansen til spill for United. Jeg skal vise at jeg kan glinse i engelsk fotball, sier Heinze.
(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere