Gå til sidens hovedinnhold

- Hekter av Rosenborg

Brann går for gull og seier mot Rosenborg lørdag. Vinner Brann er Mons Ivar Mjelde sikker på at trønderne er hektet av.

(iBergen.no)Brann Stadion

Mons Ivar Mjelde håper å kvitte seg med ett problem i kampen for seriegullet. For med seier mot trønderne på lørdag, regner Brann-treneren med at Rosenborg er hektet av.

- Slår vi Rosenborg på lørdag er vi ti poeng fremfor. Det betyr at Rosenborg må ta over ett poeng mer enn oss i snitt de siste kampene for å gå forbi. Det er veldig mye. Rosenborg må ville, vi vil vinne. Det er ingen krise om vi taper, påpeker Mjelde.

Bedre enn i fjor
I fjor lå også Brann som kjent an til gullet, men måtte se seg endelig slått da Rosenborg vant hat-kampen på Stadion i den tredje siste serierunden. Men Brann har blitt bedre siden den tid.

Tror du Brann hekter av RBK i gullkampen? Si hva du mener i kommentarfeltet nederst i saken!

- Vi har mer å spille med nå og er bedre enn vi var. Og denne kampen er en gyllen anledning for spillerne til å vise at de takler kamper med stor betydning, sier Mjelde som mener det kan bli avgjørende for Brann å få seg en tidlig scoring mot Rosenborg.

- Det er viktig at vi tar initiativet fra start og får et tidlig mål slik at de må åpne seg litt. Rosenborg er veldig flinke til å ligge bakpå og kjøre kontringer. Det viste de mot Stabæk.

Solli ikke like sikker
I fjor kastet Jan Gunnar Solli seg inn i elleville jubelscener etter at seriegullet var sikret mot Brann på Stadion. Nå kan han personlig sørge for at det ikke blir noe gull til Trondheim i år.

- Det er Rosenborg som har mest press på seg i denne kampen. Selv om vi skulle tape så vil vi være med i gullkampen. Men det er vanskelig å avskrive Rosenborg. Det er ingen lag i Tippeligaen som er lette å spille mot lengre, sier lysluggen som er tilbake på Branns høyrekant til helgen etter halsbetennelsen som satte ham i sofaen mot Vålerenga.

Tror du Brann hekter av RBK i gullkampen? Si hva du mener i kommentarfeltet under!

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken