RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hel-engelsk lørdagskupong

Foto: Nick Potts / PA / NTB scanpix
Liverpool, Arsenal, Manchester City og Solskjærs Cardiff står alle på lørdagens tippekupong. Vår ekspert er som vanlig med på leken.

Sportspills øvrige program lørdag:
V75 Jarlsberg: Korteste veien til millionene
Oddsen: - Marseille har funnet formen
Oddsen: Singel & langskudd

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Jens Friberg, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansatt Steven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddseksperter.

Her kan du lese mer om Steven.

Det er en skikkelig klassisk tippekupong i dag, og samtlige kamper er fra det engelske ligasystemet.

Lørdagens tippekupong

1, Liverpool - Aston Villa
Det er uten tvil stor sjanse for at Liverpool vinner på hjemmebane, og H burde krysses på mindre system. Aston Villa har imidlertid spilt sine beste kamper på bortebane, og trives godt på Anfield. Kul halvgardering på større rekker.
Sannsynlige lagoppstillinger:

Liverpool: Mignolet; Johnson, Skrtel, Touré; Sterling, Gerrard, Lucas, Henderson; Coutinho; Sturridge, Suárez.
Aston Villa: Guzan; Lowton, Vlaar, Clark, Bertrand; Bacuna, Westwood, Weimann; Benteke, Holt, Agbonlahor.

Bortelaget mister Nathan Baker gjennom skade. Mye tyder på at nyerværvingene Grant Holt og Ryan Bertrand får sjansen fra start.

2, Arsenal - Fulham
Fulham fikk mye tillit av spillerne forrige helg, men falt pladask og tapte 1-4 hjemme mot Sunderland. Keeper Maarten Stekelenburg er tvilsom grunnet skade. Sannsynlig oppstilling: Stockdale; Riether, Senderos, Hangeland, Riise; Duff, Parker, Sidwell, Dempsey; Taarabt; Berbatov.

Arsenal gjorde jobben mot Aston Villa sist, men ikke mye mer enn som så. Var defensivt stabile og slapp Villa til ytterst få sjanser. Kommer til å savner Mikel Arteta og Aaron Ramsey. Stort spørsmålstegn rundt Tomas Rosicky. Kan likevel mønstre en slagkraftig ellever: Szczesny; Sagna, Mertesacker, Kosclieny, Gibbs; Flamini, Wilshere; Gnabry, Özil, Cazorla; Giroud. Trolig H.

3, Manchester City - Cardiff
Cardiff tapte i hjemmedebuten til Ole Gunnar Solskjær sist, og nå står de overfor kanskje sesongens vanskeligste bortekamp. Taylor og Mutch blir savnet, men øvrig er det ingen problemer. Stiller trolig med disse elleve: Marshall; Théopihile-Catherine, Caulker, Hudson, John; Medel, Whittingham; None, Kim, Odemwingie; Campbell.

Manchester City kjører over alt og alle på Etihad og er forståelig nok er en hjemmeseier mest sannsynlig. I tillegg er Sergio Aguero tilbake fra skade og ventes å starte kampen.

4, West Ham - Newcastle
To lag man aldri helt vet hvor man har. Newcastles formkurve har jevnet seg ut og målproduksjonen har gått ned. Det finnes dog mye kvalitet i laget. Collocini, R. Taylor, som er skadde, og suspenderte Debuchy kommer ikke til å spille. West Ham har nok en gang defensive fravær å håndtere. James Tomkins er suspendert, etter sitt røde kort mot Cardiff. Andy Carroll er endelig skadefri og ventes å spille fra start. Newcastle har blitt litt for strekt. HU, men helst HUB.

5, Norwich - Hull
Norwich spiller seg frem til sjanser, men mangler en skarphet foran mål. Defensivt har de mye å jobbe med, der de slepper til altfor mange sjanser og fortsetter å gjøre kostbare, individuelle feil. Trolig startellever: Ruddy; Whittaker, R Bennett, Bassong, Olsson; Snodgrass, Fer, Johnson, Gutiérrez; Hooper, Van Wolfswinkel.

Hull har blitt litt undervurdert. De er vanskelige å spille mot og har fått en god, offensiv forsterkning i Nikica Jelavic. B burde krysses. Helst helgardering.

6, Crystal Palace - Stoke
Veldig interessant kamp. Stoke skal spille mot sin tidligere trener, Tony Pulis. Crystal Palace har forbedret seg siden trenerbyttet og gjør det bra mot lag av samme kaliber. 13 av lagets 17 poeng har kommet mot lag på nedre halvdel av tabellen. De er gode på å stresse frem tabber. Møter et Stoke som ofte gjør enkle feil med ballen. Morsom H.

7, Burnley - Sheffield Wednesday
Sheffield Wednesday hadde lekestue sist, men møtte et usselt Leeds. Kan ikke regne med å få samme gaver i dag, da de står foran en av sesongens vanskeligste kamper. Michail Antonio, Giles Coke, Lewis Buxton, Kamil Zayatte, Martin Taylor og Anthony Gardner er fortsatt på skadelisten. Burnley er fulltallig. Trolig H, men garderes på større system.

8, Queens Park Rangers - Huddersfield
QPR har fått mye kritikk for sitt noe forsiktige angrepsspill. Men nå har de inntatt en mer offensiv innstilling og det har gitt resultater. Joey Barton kommer ikke til å spille og det er store spørsmålstegn ved Junior Hoilett. Huddersfield har forsterket laget med den interessante Nahki Wells, som gjorde det riktig bra for Bradford, og ser også ut til å få tilbake en viss James Vaughan. Åpen og målrik kamp i vente, der QPR bør ha alt som skal til for å vinne kampen.

9, Derby County - Brighton & Hove Albion
Derby har tapt seg noe. Møtte riktignok et sterkt Leicester sist, men de nådde heller ikke opp til normal standard. Richard Keogh har fått tommel opp til å spille etter skaden sin, og kan gå rett inn i forsvaret. Brighton har fått Andrew Croft skadet. De skal likevel få slite på bortebane mot et sterkt Derby. Intet målkalas i vente. HU burde holde lenge.

10, Nottingham Forest - Blackburn
Nottingham Forest har en bra stall og henger som forventet med i tetsjiktet av tabellen. Har dog problemer mot lag som ligger dypt og kan få et uheldig kampbilde i dag. Høyrebacken Eric Lichaj er enda en gang tvilsom til spill, men verre er det at midtbanesjefen Jack Hobbs er skadet. Det kommer de til å merke. Blackburn satser på kontring og kan ikke avskrives helt. Keeper Paul Robinson, som reddet laget i sluttminuttene mot Doncaster, er tvilsom til spill. HU.

11, Millwall - Ipswich
Det snakkes mye om Milwalls styrke på hjemmebane, men så langt har laget bare 4-3-5 hjemme på the Den denne sesongen. Har en grei stall, men jobber fortsatt med å få alle puslebitene på plass. Har bare vunnet to av 14 kamper mot lag fra øvre halvdel. Ser ut til å savne forsvarsspillerne Paul Robinson og Scott Malone. Ipswich ble sendt ut av FA-cupen sist, men var da også svekket. Nå er Luke Chambers, Aaron Cresswell, Cole Skuse og Daryl Murphy klare for spill igjen. Det burde gi bra poengmuligheter.

12, Reading - Bolton Wanderers
Reading er et potensielt sjansespill til 51 % - til tross for fraværene. De savner hele åtte spillere sist kamp mot Watford, men klarte seg bra da. Laget er stort sett uforandret. Bolton må klare seg uten toppscorer Jermaine Beckford. Craig Davies, som ikke har spilt siden november, kan rykke rett inn i startelleveren.

96-rekker:

1, Liverpool - Aston Villa, H

2, Arsenal - Fulham, H

3, Manchester City - Cardiff, H

4, West Ham - Newcastle, HU

5, Norwich - Hull, HUB

6, Crystal Palace - Stoke, H

7, Burnley - Sheffield Wednesday, HB

8, Queens Park Rangers - Huddersfield, H

9, Derby County - Brighton & Hove Albion, HU

10, Nottingham Forest - Blackburn, HU

11, Millwall - Ipswich, UB

12, Reading - Bolton, H

Klikk her for å levere denne

432-rekker:

1, Liverpool - Aston Villa, HB

2, Arsenal - Fulham, H

3, Manchester City - Cardiff, H

4, West Ham - Newcastle, HUB

5, Norwich - Hull, HUB

6, Crystal Palace - Stoke, H

7, Burnley - Sheffield Wednesday, HB

8, Queens Park Rangers - Huddersfield, H

9, Derby County - Brighton & Hove Albion, HU

10, Nottingham Forest - Blackburn, HU

11, Millwall - Ipswich, HUB

12, Reading - Bolton, H

Klikk her for å levere denne

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere