Gå til sidens hovedinnhold

Helbom for «Fifa Street 3» til DS

«Fifa Street 3» egner seg best til korte spilløkter.

(Spillmagasinet): «Fifa Street»-serien er spillgiganten EAs forsøk på å gjøre fotball morsomt også for dem som ikke liker sporten.

Regler og det meste av taktikkeri er kastet på sjøen, her går det i kjappe sentringer, lekre mål og heftig triksing.

For simpelt

DS-utgaven av «Fifa Street 3» byr på «Street Challenge» og enkeltkampene fra konsollversjonen, og den eksklusive rytmespillmodusen «Kick Ups».

Her skal du trykke inne i bokser for å trikse til bakgrunnsmusikken, men dessverre er det altfor simpelt og det du gjør henger ikke sammen med det du hører.

«Simpelt» er for øvrig noe store deler av spillet sliter med, «Fifa Street 3» mangler dybde og blir kjapt ensformig.

Når den enkle kontrollen sitter er du utlært, og det hjelper ikke at utfordringene i «Street Challenge» ligner veldig på hverandre og etter hvert blir veldig lange. For eksempel får du stadig i oppdrag å samle flere og flere triksepoeng.

Annerledes kontroll

«Fifa Street 3» byr av en eller annen grunn ikke på noen skikkelig karrieremodus, så hvis du vil spille mot andre lag må du nøye deg med enkeltkamper.

Heldigvis er kampene både utfordrende og underholdende, i hvert fall i korte perioder om gangen. Selv om de spiller veldig likt, vet motstanderne hva de driver med og er ofte vanskelige å slå.

sitat
sitat
«Fifa Street 3» mangler dybde og blir kjapt ensformig.

En annen ting EA skal ha skryt for er kontrollsystemet, det både utnytter mulighetene DS åpner for og fungerer skikkelig. For å skyte drar du pennen i ønsket retning, du sentrer ved å trykke på skjermen, og triksing er så enkelt som å tegne små symboler.

God grafikk

Grafisk er også «Fifa Street 3» veldig bra. Både omgivelsene og spillerne er detaljerte, spillet hakker ikke, og kameraet fungerer perfekt.

Hvis EA hadde implementert en karrieremodus og gjort spillet litt dypere, hadde «Fifa Street 3» blitt kanonbra. Nå egner det seg bare til korte spilløkter på bussen og lignende.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden