Heldige ulver klatret

Wolverhampton kom seg endelig bort fra bunnplassen i Premier League, men ” ulvene” var heldige som kapret ett poeng mot Fulham. Bare spør Wolves-keeper Michael Oakes.

18.10.03 22:23

FULHAM – WOLVERHAMPTON 0-0: Wolves, fremdeles uten en skadet Steffen Iversen, har kommet seg sakte, men sikkert etter den katastrofale sesongåpningen. Laget er blitt merkbart mer kyniske og det så publikum med all tydelighet på Lofthus Road lørdag.

Men ett minutt før slutt brøt Fulham nesten igjennom den kyniske muren.

Bang i treverket

Da klokken viste 88 minutters spill, dro franskmannen Steed Malbranque til på en suser av en volley som smalt i tverrliggeren bak Michael Oakes – ett skudd som var så godt utført at det fortjente å gå inn.

Til sammenlikning hadde Fulham-spissen Louis Saha misset to enorme sjanser like før, begge ganger etter perfekte innlegg som franskmannen bare hadde å styre i mål. Men Saha hadde definitivt ikke dagen foran kassa.

Tafatte Wolves

Det skulle gå 75 minutter før det i det hele tatt ble noen sjanser. Fulham presset, Wolves forsvarte seg heroisk og ingenting skjedde. Før Saha og Malbranque nesten slo til.

Hva så med Wolves framover på banen? At laget kun har scoret tre mål på ni kamper, er ikke overraskende. Mot Fulham hadde spissen Nathan Blake et par halvsjanser til å score – i tillegg til et skudd fra 16 meter som gikk ut til innkast. Det bør absolutt være en plass til Steffen Iversen i denne startoppstillingen.

Det positive med Wolves’ angrepsspill må være at kantspilleren Henri Camara viste fikse detaljer på venstresiden. Kanskje han og Steffen skal øve inn noen innleggskombinasjoner til neste kamp?

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.