RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Heldigvis har Northug store nok baller»

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Johnny Lodden skryter av Petter Northug i sin ferskeste blogg.

BLOGG: For drøye to uker siden tok jeg turen til EPT – sesongens nest siste stopp: San Remo, Italia. Her har jeg vært to ganger før og aldri engang klart å komme til dag 2, så det var det minste målet. Men alle gode ting er ikke 3 ...

Men med bare en uke igjen til Monte Carlo så var det ingen vits i å dra hjem, ikke at det heller var mulig ettersom vulkanen på Island ville det annerledes.

Jeg hadde sett veldig fram til å komme meg ned til sommer og sol, så en uke i Italia og en i Monte Carlo tenkte jeg skulle bli deilig, men været i San Remo var jo akkurat som i Oslo for det meste, semikaldt og grått!

Heldigvis fikk vi i det minste tak i billetter til Inter – Barcelona, så jeg og The Thorson`s (William, lillebror Jens og pappa Olof) leide oss en taxi og tok oss en liten 3 timers tur til Milano. Og for en SYK stemning og nydelig stadion det var! Trodde virkelig ikke at San Siro var så fin! Men med den flyten jeg har om dagen så klarte Barca å tape 3-1 etter og ha ledet 1-0. Må vel være en første gang for alle ting¿

Etter en lang 30 minutters taxitur noen dager senere var jeg vel fremme i Monte Carlo igjen - en EPT som alltid står høyt på lista. Her gikk turneringen nesten like dårlig som i San Remo, jeg kom meg til dag 2 med en semishort stack, men dag 2 ble like tung som dag 1, der total korttørke var et faktum.

Som sikkert de fleste har fått med seg så var det mange berømte folk med rundt filten i MC, blant andre hele Norges helt, Petter Northug. Jeg har blitt kjent med Petter gjennom pokeren, og kjenner få folk som er mer interessert i å lære og bli bedre i spillet enn han, men får han lov til å gjøre som han vil på sin egen fritid, som forresten er cirka 2 uker i året?! Nei da, norske forbundstopper skal selvsagt ut å kritisere dette også. Men heldigvis har mannen store nok baller til å ikke bry seg.

Nok om nedturene i San Remo og MC, det finnes faktisk viktigere ting her i livet enn poker. Som jeg skrev i min forrige blogg venter pappatilværelsen på meg i september og jeg kan nå også fortelle at det blir en liten jente! Så fotballskoa og golfkøllene er lagt på vent til neste gang, så håper jeg hun ikke arver tennistalentet mitt, men istedenfor stiller til start i Wimbledon 2028!!

Nå er som sagt EPT – sesongen over for denne gang. Jeg har ikke de store resultatene å kikke tilbake på det siste året, med en ITM på Bahamas som den beste plasseringen. Likevel er jeg veldig glad for å ha en støttende sponsor som Pokerstars i ryggen i to nye år og jeg håper jeg kan gi tilbake med et finalebord snarest! Livesesongen er litt på hell, men Spring Championship of Online Poker startet i helgen på PokerStars og her er det masse fine tourneys som venter fram til og med 16 mai. Jeg regner med å spille mange av PLO- og NL-eventene, så vi ses rundt onlinebordene!

PS: Her er en link til alle events under SCOOP!

Johnny

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere