RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helfrisk Forus-banker

Sist oppdatert:
Nettavisen har satt brorparten av bankerne den siste måneden. I kveld tar vi en skikkelig frisk variant og går etter store penger.

Klikk her for V5-vurderinger og ekspertforslag

Her kan du laste ned komplett program til Forus

Det er en meget spennende V5-meny som virkelig setter spillerne på prøve i kveld.

Mustang Yankee blir dagens største favoritt og jakter årets femte strake seier. Vi har god tro på Tjomsland-traveren, men han møter to hester som ikke er dårligere på kapasitet i den tredje avdelingen.

Rune Wiig blir alltid hardt betrodd på hjemmebane. I kveld kjører han tre favoritter der Torpa Emil blir aller mest krysset i V5-2. Her tar imidlertid Nettavisen er aldri så liten sjanse og banker fjerdevalget. Les begrunnelsen her.

Wiig har også sjansen bak Winglider i V5-finalen og Oakridge Starcraft i den fjerde avdelingen. Begge har fått løp i kroppen etter pause og kan helt klart innfri, men førstnevnte er ikke stø på beina mens Oakridge har trukket tolvtesporet.

Vidåpen V5-innledning

Unge Siw Helen Bø må bære favorittstempelet i V5-1 og dersom det klaffer for danskeimporten kan hesten ta sin første seier på norsk jord. Løpet er dog svært vanskelig å spå og vi tyr faktisk til heldekk på det største forslaget.

Vi har som vanlig tre ekspertforslag tilgjengelig i kjøpsboksen oppe til venstre. Det lille til 96 kroner og to større til hhv 360 og 1.512 kroner.

Gevinstene her kommet jevnt og trutt den siste måneden og selvom det bare ble 949 kroner i V5-gevinst på Leangen i går tipper vi mange var godt fornøyd med 3 ganger innsatsen tilbake på det mellomste forslaget. Adskillig mer hadde det blitt dersom Perhaps V.S. hadde nådd igjen storfavoritten Spenda Feliks.

På søndag var vel de fleste sikre på at samlebongen på Sørlandet var i boks da storfavoritten Nicole In One satt tidlig i tet. At hester er av kjøtt og blod fikk vi dog nok et eksempel på her da 1.2-oddseren ble spurtslått av hesten i lederryggen og vårt store forslag gikk glipp av over 10.000.

System

Dagens V5-omgang på Forus er meget spennende og siden vi har funnet en flott og lite spilt banker har vi laget et abc-system til kveldens V5. Les mer i egen artikkel eller klikk her for å komme rett til systemoppsettet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere