Gå til sidens hovedinnhold

Helgrått for MS

I et elendig vær, vartet MS opp med like elendig spill. Resultatet ble en helgrå aften for vertene.

Lambertseter: Årsverste. Vi fortjente rett og slett ikke bedre, innrømmer MS-trener Håkon Grøttland.

Hjemmelaget maktet bare å skape et par store farligheter mot middelmådige Fyllingen. Etter hvilen var det konstant stanging mot et solid Fyllingen-forsvar, og i stedet for scoring for hjemmelaget kunne gjestene banke inn seiersmålet helt mot slutten av kampen.

Det var ikke noe som stemte for oss. Spesielt slet vi med å komme til de store sjansene, oppsummerer kantspiller Alexander Kristoffersen skuffet.

Jevn avdeling

Selv kom Kristoffersen noen ganger rundt sin mann på høyresiden, men innleggene var det ingen som tok seg av inne i boksen.

Det var for dårlig bevegelse. Nå må vi absolutt begynne å score mer for vi har ikke råd til å tape så mange sånne kamper, fastslår Kristoffersen.

MS måtte gi fra seg serieledelsen til Stavanger i helgen, men i en meget jevn avdeling er uansett laget for alvor med i opprykkskampen. Bare bedre målforskjell gjør at Stavanger topper tabellen foran MS. Mellom lag én og ti på tabellen skiller det ikke mer enn fem poeng.

Skjønte lite

Mot Fyllingen var det et usedvanlig tamt MS-lag tilskuerne fikk se i regnværet. Trener Grøttland skjønte heller ikke hvorfor laget ikke maktet å skape mer trykk på motstanderen.

Nei, det skulle jeg gjerne vist grunnen til. Nå må spillerne gå i seg selv. Kanskje det har med det mentale å gjøre. Det er mulig jeg også kunne gjort ting annerledes, sier en undrende MS-trener.

PS!
Onsdag kommer Start til Lambertseter for å spille 3. runde i NM. Der blir det enda vanskeligere for MS å gjøre mål, men etter hva MS har vist defensivt i år kan det kanskje bli en jevn kamp likevel.

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai