Gå til sidens hovedinnhold

Helgrønt for Hamre

Opening Day må galoppere seg vekk for å tape på Sørlandet søndag.

Sportspills meny søndag:
V64 Sverige: Solvalla deler ut millioner
Oddstips 1: De er bedre enn Zlatan og PSG
Oddstips 2: Det røyner på for Real Betis
Tippetips: Liverpool dummer seg ikke ut

Etter en herlig jackpotomgang i V75-spillet på Forus lørdag, er det ingen grunn til å legge ned "våpnene" søndag. Det er mer jackpot på gang og denne søndagen er det Solvalla som byr på "gratispenger". 1 784 609 kroner ekstra er det i sekserpotten når Solvalla byr på en flott V64-omgang søndag. Her hjemme er det i tillegg dobbel V5 fra Sørlandet der Frode Hamre nok engang spiller hovedrollen.

Innleveringsfrister Bergen travpark
V5A kl 18.00
V5B kl 19.00
DD kl 20.00

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det er ihvertfall ikke lett å se hvordan 5 Opening Day ikke skal vinne V5-5A/V5-2B. Årsdebuterte med en flott lunsjseier på Bjerke i et lunsjløp 8. januar på knallsterk tid. Sist på Jarlsberg kunne ikke Frode Hamre og Opening Day ta en lengde fra start på hyperkapable Rapido Va Bene og det var helt avgjørende for løpsutfallet. Frode Hamre prøvde seg litt mot 500 meters merket, men Tom Erik Solberg ga klar beskjed om at han ville sitte foran. Opening Day ble så tatt ned i tredje innvendig, fikk luke mot den siste svingen og spurtet strålende til andreplass. Søndag møter Frode Hamres flotte fireåring "ingenting" på Sørlandet og dette må være en sikker vinner. Det er kun galopp imot, men vi spekulerer ikke og bankerspiller i både V5A og V5B.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 5 B: 1-2-10 C: 3-4-6-10-7-8

HTML EMBED

V5-1A - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
4 Wonderboy Boko er nok den hesten som best liker de siste hundre metrene i V5-1A og dermed setter vi Undem-traveren først. Overrasket voldsomt ved å ta ned tetløpende Underpaid Hanover på Bjerke sist, og selv om hesten står litt hardt inne på penga her setter vi niåringen først.

1 Ashford Boko er ingen stjerne og tåler ikke hardkjør underveis. Muligens kan Frode Hamre forsvare sitt innerspor og få dirigere litt her, alternativt satser han på ryggløp. 6 Bully bombet til tet når storfavoritten Credicity forsvant i galopp direkte i Drammen sist. Ikke helt umulig at det kan bli tet igjen. Uansett vinnerkandidat. 5 Gone Juliane spurtet storveis etter sene luker i Drammen sist. Se opp for denne i svakt selskap.

2 Bar Story holder usikker form nå, men kan flytte beina fra start og får helt sikkert en fin posisjon underveis her. Fem hester gjør opp i V5-1A slik vi ser det.
Rangering V5-1A: A: 4 B: 1-6-5-2 C: 8-3-7

V5-2A - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Grunnlag under 12 000 kroner i dette løpet og svært urtuinerte hester på farten. Vi setter debutanten 1 Viktorsolen først i et svært uoversiktlig felt. Kjetil Djøseland kan trene hest og denne så bra ut i prøveløpet.

3 Nebbenes Faks er en annen debutant som kommer fra en av Norges beste kaldblodstrenere som gjorde et fint prøveløp. Hestene til Tjomsland er alltid godt forberedt når de sendes til start. 5 Brødsjø Odin trenes av flinke folk i Telemark og gjorde også et fint prøveløp.

Eirik Høitomt velger selv å kjøre 14 Trø Kato som foreløpig har vist mest galopp, men også litt fart. Bak disse er det ujevnt og vi har klart mest tro på at en av debutantene fikser dette.
Rangering V5-2A: A: 1 B: 3-5-14 C: 6-11-7-8-9-10-15-13-12-2-4

V5-3A - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
3 Mellem Borken er en av tre strekhester i dette løpet og sammen med Ole Johan Østre må dette være en flott sjanse for ledelse fra start til mål. Har blitt offensivt kjørt i sine to siste løp, og holdt farten flott. Topp vinnersjanse slik vi ser det.

Lunefulle 8 Hegg Balder er tilbake etter seks måneders pause. Det er ikke hver dag denne krabaten vil, men på fart er han trolig best. 9 Frøken Franzen har gjort en rekke fine løp i kulissene den siste tiden, og får nå Solberg opp som kusk. Det kan være seiersgivende. 2 Gerifaks er ikke den kjappeste fra start, men har levert noen flotte avslutninger. Står fint til på strek. 10 Pilot føly mellom galoppene sist, og blir ikke mye betrodd her. Se opp.

7 Hovsjerka viste klar fremgang på Bjerke onsdag, og med maks smyg og heng kan det gå. 6 Haugestad Jon har varslet fremgang i det siste og kan være et skrellbud helt ute på kanten.
Rangering V5-3A: A: 3 B: 8-9-2-10 C: 7-6-4-11-1-5

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Kapasitetshesten 2 Bovis Rambo dukker opp etter pause og med få strekhester rundt seg, kan muligens galopplystne Bovis Rambo få tet. Hvis så skjer, øker vinnersjansen og galopprisikoen reduseres.

3 Kolnes Stjerna ble strøket sist og har stort sett vært meget ujevn i prestasjonene. Men dersom hoppa har en god dag kan hun blåse denne gjengen. Frode Hamre får tillit bak litt entaktede 10 Magnums Amadeus og kanskje er det Frode som får fram vinnerfarten på denne. 7 Mai Vilde gikk noen fine løp i høst, men var ikke som best i sin siste start. Dette ser ut som en fin oppgave.

11 Odintroll står på lengste tillegg, men har vist form på slutten. Ett løp i kroppen har 6 Hålands Lilje fått og det kan ha gjort godt. Et uoversiktlig løp dette og det kan fort komme en smell her.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 2 B: 3-10-7-11-6 C: 9-13-15-1-5-12-14-4-8

V5-3B - Varmblodshester. 1640 meter voltestart. Monteløp.
En aldeles formtoppet 1 Bjørn Sign må få et klart tips i dette monteløpet som teller femten deltagere. Kanongod vinner nest sist og holdt da greit unna for storfavoritten Dreamcatcher. Sist ble det dødens og en tapper Bjørn Sign kunne ikke helt svare Dreamcatcher mot mål. Perfekte betingelser i kveld og sprint er neppe noe minus.

4 Whatwouldtheysay innfridde som vår frekke favoritt i et travløp sist på Sørlandet. Monteferdighetene er fortsatt litt uvisse, men sammen med svært dyktige Kristine Kvasnes er sjuåringen tidlig aktuell her fra en fin utgangsposisjon på strek. Fra tillegg jager 14 Buddy (duger godt i monte), pausehesten 15 Artistic Ås og formtoppede 7 Going Southwind i første rekke.
Rangering V5-3B: A: 1 B: 4-14-15-7 C: 13-11-10-8-6-8-12-5-3-2

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
5 Winner Augustinu
stod klar når storfavoritten Touched By Lindy forsvant direkte på Sørlandet sist. Nå fikk vallaken det meste sydd opp, men likevel syns vi hesten gjorde et bra seiersløp. Kommer ut i ny regi søndag og ser ut som en klar tetkandidat og mulig bankerkandiddat da motstanden ikke skremmer.

1 Staro Dream On er ingen stjerne, men innerspor er sjelden feil i travløp Sjokkvant nest sist på Jarlsberg og kommer til å få et fint løp her. 8 Tagliabue Endurance holdt koken flott etter en tøff åpning sist, men har igjen vært uheldig i sportrekningen. 9 Santana har vært lenge borte, men viste knallform før pausen og kan kanskje overraske direkte. 6 Viva La Diva får Tom Erik Solberg opp som kusk, så er dere alle advart.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 5 B: 1-8-9-6 C: 10-3-4-2-7-11

V5-5B/DD-2 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Den som holder seg på beina av 8 Ariladden og 9 Stumne Sirius må ha en fin sjanse i dette løpet. Vi setter Gaustad knepent først med Ariladden som tok en fortjent seier på Jarlsberg nest sist. Sist galopperte hesten i lederryggen midt på oppløpet, men hadde nok ikke vunnet uansett.

9 Stumne Sirius har galoppert i sine to siste løp, men kommet bra tilbake. Han tåler å gå en bit denne karen og er kanskje best på kapasitet. 2 Sebina Stjerna står spennende til på strek, og vant med lignende forutsetninger 14. oktober i fjor, men formen var kanskje litt bedre da. Bak disse tre kryr det av formløse hester og vi synes disse tre skiller seg klart ut her.
Rangering V5-5B/Dd-2: A: 8 B: 9-2 C: 3-7-12-4-5-6-11-10-1

Kommentarer til denne saken