RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heller Blink og Tiller enn Bayern og Hertha

Foto: Mladen Antonov (AFP)
Sist oppdatert:
Sjekk vår trønderske fredagsdobbel og hvorfor den trolig er et bedre spill enn de europeiske storheter.

Det er fredag og langoddsen har en variert meny denne gangen. Tysk 2. Bundesliga starter opp og det er full runde i fransk Ligue 2. Dette er to fredags-ligaer vi ikke kommer unna på fredagene utover høsten. Bayern München og Wolfsburg innleder årets Bundesliga. Ellers er det irsk fotball og norsk 3. divisjon som gjelder, og vi prøver oss på det sistnevnte.

Er du ikke nettspiller hos Norsk Tipping? Bestill gratis kortleser her.

Stjørdals-Blink - Namsos
3. divisjon avdeling 20 Trøndelag. Stjørdals-Blink topper avdelingen, men må passe seg for NTNUI som ligger to poeng bak med en kamp mindre spilt. Hjemmeseier i dag hadde passet meget bra i så måte. 5-0-1 på hjemmebane totalt er bra saker. Tapet kom litt overraskende for Rosenborgs tredjelag tidlig i sesong, og om RBK stilte veldig sterkt i denne har det ikke lykkes oss å finne ut, men dette er lenge siden nå og man tok en fin 5-2 seier over gode Vuku i siste hjemmekamp.

På klubbens hjemmeside leser vi at Blink-trener Ole Morten Hammer har for tiden en meget bred tropp å velge fra. Kvaliteten på treningene har steget stadig. Så får man se om det gir effekt også i kamp. Mot Vuku var ble en under pari 1.omgang etterfulgt av solid offensiv etter hvilen. Det er all grunn til å ha respekt for Namsos`lagets kvaliteter. Men vi går utvilsomt for tre poeng fredag, sier Hammer.

Travtips fredag:
Lett spill for Undems herre
Ove fikser V5-flaksen

Namsos er blant avdelingens bedre lag og klarer de å holde på femteplassen de innehar i øyeblikket kan de kalle seg 3- divisjonslag neste år også. 3-0-4 på bortebane er brukbart, men 16-22 i målforskjell borte forteller at det slippes inn en god del mål. En fin 2-1 borteseier over Tangmoen i første kamp etter sommerferien ble Namsos fjerde seier på rad, og formen virker å være inntakt.

Før sommeren sleit Namsos litt på bortebane, og tapte blant annet 1-6 for NTNUI og 1-7 for Malvik, lag som ikke er helt fjernt å sammenligne med Blink hva gjelder hjemmestyrke.

Blink vant 3-1 i Namsos tidligere denne sesongen, Namsos eneste tap på hjemmebane hittil. Blink har også et godt tak på Namsos hjemme på Øverlands Minde, der man har 4-0-1 på de fem siste tilsvarende.

Noen nye navn er kommet til hos hjemmelaget etter sommeren, mens enkelte spillere står over på grunn av sykdom og ferie. Det ser også ut som om Namsos har en del folk ute med sykdom, men hvor raskt folk blir friske er ikke lett å spå, men det var flere mann ute sist (likevel vant man).

Vi føler oss trygge på H i denne, da Blink i bunn og grunn er et bedre lag. Vi kan ikke se noen grunn til at Blink ikke skal vinne denne gangen også, og spiller H til 1,40 i en dobbel.

Scoringsvarsel for 180 engelske lag!

Tynset - Tiller
3. divisjon avdeling 19 Trøndelag. Tynset er brukbare på hjemmebane der de har 4-0-2 totalt. Tapene har kommet for Frøya, som ikke er noe stort bortelag, i årets første kamp, så det får vi skrive på kontoen for startvansker. Topplaget Charlottenlund ble også for sterke og vant 3-1 på Tynset. I dag kommer et enda sterkere lag på besøk.

Tiller topper avdelingen fire poeng foran Charlottenlund. På bortebane er de ubeseiret, de har 5-2-0 totalt. Man klarte 2-2 på bortebane i toppkampen mot nevnte Charlottenlund for ti dager siden. Solid 5-0 seier over bunnlaget Orkla etter det.

Tynset har for tiden en noe tynn spillerstall men hittil har de klart seg godt. Man er imidlertid sårbare for skader da benken gjerne er av varierende kvalitet. Tiller har bortimot skadefritt lag.

Dette blir nok jevnt, en stund hvertfall, og vi ser ikke bort fra at Tynset scorer mål i dag, men Tiller skal være det beste laget og bør vinne selv mot hjemmesterke Tynset. 1,65 på B er faktisk litt bedre enn vi hadde fryktet fra Norsk Tipping. Vi får en dobbel til 2,31 og denne er verdt en innsats på 100 kroner. Spillefristen er klokken 18.55.

8. Stjørdals-Blink - Namsos 1,40 4,60 3,15
11. Tynset - Tiller 2,45 4,25 1,65

Samlet odds 2,31

Klikk her for å levere dette spillet

Andre vurderinger
Bayern München til 1,55 hjemme mot Wolfsburg er brukbar odds sammenlignet med andres, men hjemmelaget er offensivt svekket av at Arjen Robben og Ivica Olic er skadet, samt at forsvarsspiller Breno også er ute. Vi lar dette objektet passere, selv om Bayern alltid vil være berettigede favoritter på hjemmebane.

Alemannia Aachen bør ha gode sjanser i sin åpningskamp mot et av de svakeste bortelagene forrige sesong. Innbyrdes oppgjør viser at det er enten-eller når disse møtes, og vi lar også brukbare 2,00 på Aachen passere.

Evian TG FC har tatt Ligue 2 med storm og nyopprykkerne leder etter tre runder. Godt mulig at de fortsetter seiersrekken hjemme mot Tours, og 1,75 var meget nær en plass på bongen i dag. Det var også 3,30 på at Örgryte spiller uavgjort enda en gang.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere