Gå til sidens hovedinnhold

Heller ingen medaljejubel?

Sveiva-herrene jublet for tidlig mot Sagene. Sistnevnte hentet seg opp til uavgjort og dermed var plutselig Sveiva utenfor medaljeplass.

SAGENE IF 9
SVEIVA IBK 9

Bjølsen: Nå må vi bare ta én kamp av gangen. Medalje var målet før sesongen, men det blir ikke lett å klare det når vi hele tiden gir bort kamper, sier Sveivas Robin Larsen.
Forrige torsdag var situasjonen en helt annen hos groruddølingene. I Stovnerhallen var det duket for seriefinale mot Sarpsborg, og med seier hadde Sveiva vært ny serieleder. Gjestene fra Sarpsborg stakk i stedet av med seieren, og lørdag kom nok en Sveiva-nedtur, da laget rotet vekk en tilsynelatende sikker ledelse mot Sagene.
Nå er i alle fall gullet kjørt. Synd vi ikke klarte å ta sjansen når vi hadde den. Nå kan vi plutselig ende nærmere midten enn toppen, depper Larsen.

Jevnt i toppen

Sveiva har bare tre serierunder igjen å spille, og nå må laget ha hjelp fra andre om målsettingen skal innfris.
Det er riktignok bare målforskjellen som gjør at ikke Sveiva er foran serietreer Greåker på tabellen. Fjerdingby på andreplass er heller ikke mer enn ett poeng foran, så mye kan fortsatt skje. Sistnevnte banket serieleder Sarpsborg med hele 13-6 på bortebane lørdag, men det er likevel østfoldingene som fortsatt topper tabellen.

Rotet bort seieren

Mot Sagene så det lenge ut til at Sveiva skulle ta to poeng. På det meste ledet bortelaget med fire mål, men med en voldsom sluttoffensiv berget hjemmelaget det ene poenget.
Vi var høyt oppe, men så gikk det rett ned i kjelleren. Til tider spilte vi veldig bra, men det er synd vi varierer så mye. Det har vært mye berg- og dalbane denne sesongen. Og det er ikke akkurat noe styrketegn at vi ikke klarer å avgjøre jevne matcher, sier Robin Larsen.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen