Gå til sidens hovedinnhold

Hello boys and girls!

Da er jeg på plass her i Ungarn/Budapest... Selv om jeg egentlig er i Pest, for egentlig er Budapest to forskjellige byer, Buda og Pest! Så da lærte dere noe nytt i dag óg!

Som dere fleste sikkert har fått med dere, så har jeg altså nå signert for PokerStars for en liten prøveperiode der jeg skal spille EPT Budapest og EPT Praha i første omgang. Men forhåpentligvis blir avtalen forlenget i desember, etter Praha, noe i hvert fall jeg satser på. Så det betyr vel at A-gamet må frem - og så satser jeg på at Stars-riggen kommer over på min side! :D

I det siste har jeg prøvd og «grinde» en del turneringer/PLO/NL og Limit i håp om å finne ut hva jeg egentlig duger til/er best i! Uten og få noe særlig svar, egentlig, siden jeg ikke klarer å vinne i en dritt (ikke helt sant)! Riktignok er jeg kanskje litt opp i turneringer og NL, men når jeg får bygget litt, går jeg rett i tippe- eller PLO-fellen hver eneste gang! Så nå er målet mitt det samme som min m8 Lagerborg, bare at min innebærer tipping og PLO, selv om det er de to tinga som jeg syns er gøyest.

Det er med dette som med resten av livet, det som er gøy er DYRT!!

I avtalen med PokerStars står det også at jeg må blogge en del, fremover blir det en del blogging, mest sansynligvis en gang i uken + hver dag når EPT eller andre store turneringer sviver. Disse blir også lagt ut på hjemmesiden min - www.johnnylodden.com - som det blir blåst liv i nok engang!

Det blir nok mest om livet generelt og det som det bringer, forhåpentligvis blir det en god del turer fremover ettersom Sivil-Johnny også har tenkt seg ut på noen krumspring fremover! :D

Jeg skal spille dag 1 i morgen, så GL til meg og så kommer det nye updates i morgen!

GG, Johnny

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken