RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helsprekk på siste skyting

Foto: Heiko Junge / Scanpix
Sist oppdatert:
HOCHFILZEN (TV 2 Nettavisen): Ole Einar Bjørndalen hadde mulighet til å ta gull, men bommet tre ganger da det gjaldt som mest.

Ole Einar Bjørndalen vant sprinten og fulgte opp med gull også på jaktstarten. 31-åringen har rett og slett vært uslåelig den siste måneden - fram til onsdagens 20-kilometer.

I ufyselige værforhold sprakk Bjørndalen på siste skyting. Norges skiskytterkonge endte til slutt på sjetteplass. Fem strafferunder var minst to for mye. Tsjekkeren Roman Dostal vant overraskende, Michael Greis og Michael Gross fra Tyskland ble henholdsvis nummer to og tre.

- Det var ikke min dag i dag. Jeg var ikke konsentrert nok på siste skyting. Forholdene var selvsagt vanskelige, det var dårlig sikt. Det var ikke mye hjelp å hente der, sier Ole Einar Bjørndalen til TV 2 Nettavisen.

Egil Gjelland ble nest beste nordmann på en 17. plass. Vossingen bommet tre ganger, og var 3,46 etter Dostal. Stian Eckhoff ble nummer 27, mens Halvard Hanevold endte på 30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere