*Nettavisen* Sport.

Helstad: - En stor utfordring

- Jeg er glad alt har gått i orden, og gleder meg til å spille for Brann igjen. Det sa Thorstein Helstad, som like etter klokka 15.30 var endelig klar for Brann.

25.06.06 15:50

BRANN STADION (iBergen.no): - Jeg gleder meg til å spille for Brann igjen, og er glad alt gikk i orden. Det sier Thorstein Helstad til iBergen.no.

En knapp time etter at han hadde sett sine nye lagkamerater spille uavgjort 0-0 mot IFK Göteborg, var også de siste detaljene i spillerens personlige betingelser på plass, og Helstad er Brann-spiller.

- Jeg ser på det som en stor utfordring å kjempe meg til fast plass på dette laget. Det er veldig mange gode spillere her, sier Helstad.

OK fra legene
Sent lørdag kveld ble det kjent at RBK-spissen vender tilbake til Bergen og Brann. Klubbene var enige, og bare den medisinske testen samt forhandlingene om Helstads personlige kontrakt gjenstod.

Søndag formiddag bekreftet Branns sportslige leder Per-Ove Ludvigsen til iBergen.no at eks-Brannspilleren som ventet passerte den medisinske testen.

- Thorstein passerte den medisinske testen, og har fått grønt lys av legene. Han trener i øyeblikket sammen med de av Brann-spillerne som ikke skal spille dagens kamp, sa Ludvigsen til iBergen.no ved 12-tiden søndag.

Etter treningen tok Helstad plass på tribunen for å se Brann spille treningskamp mot Arne Erlandsens IFK Göteborg. (iBergen.no fulgte kampen. ) Det var ventet at Helstad skulle presenteres som ny Brann-spiller i pausen i denne kampen, men dette ble utsatt.

- Det eneste som gjenstårer spillerens personlige betingelser. Det hele blir avklart i løpet av dagen, sa Ludvigsen.

- Det er bare detaljer som gjenstår før også Helstads personlige betingelser er på plass, bekreftet pressetalsmann Hans Lokøy til iBergen.no i pausen i treningskampen.

Og en snau time etter kampslutt var altså alle detaljer på plass - og Branns tidligere storscorer er igjen klar til å trekke den røde trøya over hodet og pøse inn mål for serielederne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.