*Nettavisen* Sport.

Helstad aktuell for RBK

Foto: Dag Langerød

Thorstein Helstad lanserte seg selv for Rosenborg i fjor høst, og Austria-spissen er fremdeles en spiller trønderne vurderer.

05.01.04 10:29

Etter å ha slitt med å få spilletid i Østerrike, ytret Helstad ønske om klubbskifte. I fjor lanserte han seg selv for Rosenborg.

Snudd på hodet
- Jeg kan bekrefte at vi spurte Rosenborg om de var interessert i Thorstein. Det skjedde i fjor høst. Men nå er situasjonen snudd på hodet. Thorstein har fått mer spilletid i Austria Wien, og har foreløpig ikke lyst til å flytte på seg, sier agent Stig Lillejord til Adresseavisen.

Rune Bratseth utelukker ikke RBK-spill for Thorstein Helstad.

- Thorstein er en interessant spiller for oss. Han scorer mye, og har alltid vært god mot oss. Men foreløpig har vi ingen planer om å gjøre noe, sier RBK-direktør Rune Bratseth.

Rosenborg vil trolig avvente situasjonen rundt Helstad, og vil ikke legge inn et bud før situasjonen er avklart i Austria Wien for den tidligere Brann-spissen.

Godt alternativ
- Dersom Thorstein bestemmer seg for å reise hjem til Norge, er Rosenborg et svært godt alternativ. Men det betinger at de er interessert, sier Stig Lillejord.

- Det er flere europeiske klubber som har vist interesse for Thorstein den siste tiden. Men foreløpig forholder han seg til kontrakten med Austria, legger Lillejord til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.