*Nettavisen* Sport.

Helstad ble cuphelt

Foto: AFP/Scanpix

Nordmannen sendte Le Mans videre i den franske cupen.

25.01.09 20:54

LE HAVRE – LE MANS 0-1:

Thorstein Helstad fikk en strålende start på karrieren i franske Le Mans, men den siste tiden har det stadig gått lengre og lengre mellom hver gang spissen har utmerket seg.

Søndag ga han imidlertid lyd fra seg igjen. I cupkampen borte mot Le Havre ble nordmannen nemlig matchvinner, men en fulltreffer ni minutter ut i første ekstraomgang.

Helstad spilte kampen fra start, og hadde totalt sett en veldig god dag på topp. Flere ganger var spissen farlig frampå, men det skulle altså drøye før han fikk full belønning for strevet.

Også Fredrik Strømstad var på banen for Le Mans. Den tidligere Start-spilleren entret banen som innbytter i det 61. minutt. Helstad ble for øvrig tatt av matta i andre ekstraomgang.

De to nordmennene viste også godt samarbeid ved en anledning. Like før scoringen spilte Helstad fram til Strømstad, og sistnevnte avsluttet i tverrliggeren.

Cupsuksess til tross, i den hjemlige serien går det ikke like bra. Le Mans ligger som nummer 11 etter 20 serierunder med 25 poeng. Lyon topper med 42 poeng.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag